Bona din WJSN vorbește despre drama „Twenty Five, Twenty One”, dorința de a fi o actriță bună și altele

WJSN’s Bona Talks About “Twenty Five, Twenty One,” Wanting To Be An Actress Like Kim Tae Ri, And More

Artista a participat recent la un pictorial realizat de revista Elle!

În prezent, Bona din WJSN joacă în drama coreeană intitulată „Twenty Five, Twenty One”, unde interpretează rolul lui Go Yu Rim, o sportivă națională de scrimă.

În cadrul noului pictorial, Bona prezintă o serie de ținute elegante alături de echipamentul de scrimă pe care personajul ei, Go Yu Rim, îl folosește.

În cadrul interviului care a urmat după realizarea ședinței foto, actrița a fost întrebată despre farmecul actoriei, ținând cont că a mai jucat în drame de succes, precum „Girls’ Generation 1979”, „Homemade Love Story” și „Twenty Five, Twenty One„. Aceasta a răspuns: „Obișnuiam să fiu o persoană care nu prea se emoționează. Totuși, pe platourile de filmare, tot plâng în anumite situații în care nu ar trebui să o fac în mod normal. Nu știam că sunt genul de persoană care plânge cu atât de multă ușurință. Partea aceasta a mea iese la iveală doar când sunt pe platoul de filmare, ceea ce este fascinant.”

Mai apoi, artista a continuat: „Vreau să fiu o actriță care va interpreta roluri și mai complexe. Pentru prima oară în cariera mea, am lucrat la un proiect, unde a trebuit să mă pregătesc înainte pentru o bună perioadă de timp. Am exersat scrimă timp de trei luni. În acea perioadă, Kim Tae Ri și-a construit treptat personajul și am asistat la progresul ei, devenind încet o Na Hee Do chiar lângă ea. Este o persoană cool și mă face să îmi doresc să fiu o actriță la fel de bună ca și ea. ”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s