Stray Kids se clasează pe primul loc în topul iTunes din 57 de țări cu albumul „ODDINARY”

Stray Kids au dominat topurile iTunes din întrega lume cu noul album!

Imediat după lansarea mini-albumului „ODDINARY”, trupa a ajuns pe primul loc în mai multe clasamente iTunes. Albumul a debutat pe primul loc în topul iTunes din întreaga lume și în cel european.

Mai mult decât atât, „ODDINARY” a fost #1 în topul iTunes din 57 de țări diferite, precum Australia, Austria, Brazilia, Chile, Columbia, Finlanda, Franța, Germania, Hong Kong, India, Indonezia, Japonia, Malaezia, Mexico, Peru, Filipine, Rusia, Arabia Saudită, Singapore, Taiwan, Tailanda, Vietnam și multe altele. Datorită acestui fapt, „ODDINARY” a devenit albumul cu cele mai multe locuri întâi în topurile iTunes obținute de un grup k-pop din a patra geneație, doborând recordul stabilit de albumul lui TXT, „The Dream Chapter: Eternity”.

Melodia de titlu „MANIAC” a ajuns pe locul 1 în clasamentul iTunes din întreaga lume și în cel european. De asemenea, a fost #1 în topul iTunes al pieselor din 41 de țări, precum Bolivia, Brazilia, Franța, Grecia, Ungaria, India, Mongolia, Norvegia, Panama, Peru, Filipine, Polonia, Spania, Sri Lanka, Turcia și multe altele. Celelalte melodii de pe album – „VENOM”, „Charmer”, „Lonely St”, „Freeze”, „Waiting For Us”, „Muddy Water” s-au clasat pe locul 9, 13, 15, 17, 21 și, respectiv, 22.

Felicitări Stary Kids!

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s