Kihyun vorbește despre sprijint primit de la MONSTA X pentru debutul solo, semnificația din spatele albumului „VOYAGER” și altele

Kihyun Talks About MONSTA X’s Support For His Solo Debut, The Meaning Behind “VOYAGER,” And More

Kihyun din Monsta X a lansat primul său album solo după 7 ani de la debutul cu grupul!

Pe 15 martie, Kihyun a lansat primul album solo numit ”VOYAGER”. Într-un interviu, Kihyun a prezentat albumul și a discutat despre procesul de creare al acestuia – ”Un album solo este ceva despre care doar am visat, iar acum când totul s-a realizat, nu-mi vine să cred că a devenit realitate.”

Idolul a continuat: ”Cu siguranță se simte diferit față de revenirea cu MONSTA X. Numai când mă gândesc că trebuie să fac totul de unul singur, devin foarte agitat și nesigur. Sunt puțin îngrijorat dacă fanilor le vor place stilul meu. Am încercat să cuprind o gamă largă de lucruri pe care fanii mei le-ar place să asculte și am împletit-o cu stilul muzical care îmi place mie. Cum am depus așa de mult efort, cred că și ei vor îndrăgi albumul.”

Pentru a descrie semnificația numelui melodiei ”VOYAGER”, Kihyun a dat explicația termenului  ”călător”, spunând: ”În cadrul conceptului de călător, personal cred că am devenit un fel de ghid care vă poartă spre lumea mea muzicală pentru a vă arăta ce este acolo.”

Kihyun a adăugat: ”În afară de universurile infinite pe care le voi dezvălui ca ”voyager Kihyun”, aceasta primă lume este ”paradisul” meu la care mereu am visat. Prin acest album, vreau să-i invit pe fani în acest paradis creat de mine, iar ori de câte ori ascultați muzica mea, să puteți să vă lăsați grijile deoparte pentru un moment și să vă bucurați de acest paradis. Sunt fericit că pot să arăt muzica care mi se potrivește cel mai bine.”

Printre melodiile ”VOYAGER” și ”COMMA”, Kihyun a participat și la scrierea versurilor. În ceea ce privește acest proces, Kihyun a explicat: ”Pentru prima dată când am scris versuri, m-am gândit foarte mult la ce mesaj aș vrea să transmit prin ele. Cuvântul care descrie acest album ar fi ”confort”. Am vrut să exprim ce mereu m-am temut despre scriere unor versuri. Am încercat să surprind fiecare sentiment al oamenilor care trăiesc și care încearcă să fie fericiți la fel cum sunt și versurile. Atmosfera pe care o transmite melodia ”COMMA” poate părea puțin tristă, dar versurile sunt destul de calde. În timp ce lucram la acest album, am zis că membrii, care mereu produc muzică, sunt extraordinari. Cu melodia ”COMMA” ca început, doresc să-mi deschis orizonturile și spre alte stiluri și genuri.”

Kihyun a discutat și despre părerea membrilor despre debutul său. El a spus: ”Atunci când menționezi MONSTA X, nu poți să nu spui de fapt, lucru în echipă. Toți membrii, fără să lăsăm pe cineva pe dinafară, au vizitat platoul de filmare pentru videoclipul muzical. Asta a fost mult mai emoționant de cât vă puteți imagina.”

Kihyun a explicat: ”Nu știu dacă e din cauza faptului că e primul album pe care îl pregătesc singur, dar am avut o mulțime de griji. Mulțumită membrilor care nu m-au lăsat să mă descurc de unul singur și au venit să mă ajute cu toate că erau ocupați, am reușit să uit de toate grijile în acele momente. Ei au monitorizat atent ce am filmat și m-au susținut în tot. Cu toate că este primul meu album solo, de asemenea, este și un album plin cu dragostea tuturor colegilor mei. Vreau ca ei să știe cât de mult îi iubesc și îi apreciez.”

La sfârșit, Kihyun a lăsat un mesaj pentru fanii săi, împărtășind: ”Albumul solo al lui Kihyun pe care Monbebe (fanii Monsta X) l-au așteptat foarte mult este în sfârșit lansat. La fel de mult, precum sunteți voi nerăbdători să-l vedeți, și eu sunt puțin emoționat. Sunteți pregătiți să veniți în acest paradis al meu? Cum acestea sunt primele promoții din 2022, le-am pregătit foarte atent. Sper să aveți un moment minunat cu aceste promoții!”

Puteți urmări mai jos videoclipul muzical al melodiei ”VOYAGER”:

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s