Semnificația tatuajului lui Yuqi din (G)I-DLE

Te-ai întrebat vreodată ce semnifică tatuajul artistei?

Yuqi din (G)I-DLE s-a remarcat în rândul fanilor după ce și-a arătat tatuajul, care reprezintă un cățeluș din rasa Welsh Corgi, alături de o inimioară și două lăbuțe roz, alături de una neagră. În anul 2020, Yuqi și-a dezvăluit pentru prima oară tatuajul pe contul de Instagram și a spus că acel cățeluș poartă numele de Kkiqi.

Tattoo Meaning: (G)I-DLE Yuqi's Corgi And Paw Prints Shoulder Tattoo

Numele ales, Kkiqi, provine de la una dintre poreclele sale, Yuqiqi. Colega ei de trupă, Miyeon, a spus că Yuqi folosește porecla Kkiqi pentru a denumi orice lucru care îi place, cum ar fi iepurașul ei de pluș, o girafă pe care a văzut-o și altele. Yuqi a mai spus că Kkiqi reprezintă familia ei.

Mulți fani au fost surprinși când au văzut tatuajul, deoarece artista iubește mult girafele, dar totuși tatuajul ei este un cățeluș. Cu toate acestea, ea iubește și rasa Welsh Corgi, motiv pentru care a decis să se tatueze astfel. La scurt timp, aceasta a dezvăluit că Kkiqi s-ar putea simți singur, motiv pentru care i-a cerut tatuatorului săi îi deseneze cele trei lăbuțe colorate.

Într-un V-Live, Yuqi a explicat că acele amprente semnifică pașii pe care i-a făcut cu greu când a ales să vină în Coreea de Sud pentru a-și urma visul de a deveni idol k-pop.

Tattoo Meaning: (G)I-DLE Yuqi's Corgi And Paw Prints Shoulder Tattoo

Ce părere ai de tatuajul artistei?

sursa: kpopmap

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s