Kim Ji Won, Lee Min Ki, Lee El și Son Seok Gu își dezvăluie gândurile în „My Liberation Notes”

Kim Ji Won, Lee Min Ki, Son Seok Gu, And Lee El Confess Their Secret Thoughts In “My Liberation Notes” Posters

JTBC a lansat noi postere pentru drama „My Liberation Notes”!

„My Liberation Notes” este o dramă coreeană care spune povestea a trei frați care vor să scape de viața lor sufocantă, apoi de evenimentele bizare care se petrec în oraș odată cu apariția unui străin misterios. Kim Ji Won, Lee Min Ki și Lee El joacă rolurile celor trei frați, adică Yeom Mi Jung, Yeom Chang Hee și Yeom Ki Jung, iar Son Seok Gu joacă rolul misteriosului străin Mr. Gu.

Lee Min Ki interpretează rolul lui Yeom Chang Hee, fratele mijlociu. Mesajul posterului său ne spune: „Se pare că am exagerat când eram cu alți oameni. Când eram singur, am devenit mai calm și afectuos.” Afișul reprezintă dorința lui de a-și găsi calmul în viața lui după ce a luptat mult.

Kim Ji Won joacă rolul mezinei, Yeom Mi Jung. Mesajul ei este: „De acum, am de gând să spun tot ce-mi trece prin cap. Continui să simt lucruri pe care nu le-am mai simțit până acum. Simt brusc că sunt iubită.” Mesajul face referire la faptul că aceasta se simte încrezătoare după ce a devenit mai sinceră cu ea și a dat ascultare propriilor aspirații.

Lee El o interpretează pe sora cea mare, Yeom Ki Jung. Mesajul transmis de ea este: „Vreau ca oricine să mă sune și să vorbească cu mine despre orice. Nu o vorbărie fără rost care pretinde că e concentrată la cealaltă persoană, ci o discuție liniștitoare.” Afișul reprezintă singurătatea acesteia și dorința de a-și găsi confortul în cineva.

Posterul misteriosului Mr.Gu, jucat de Son Seok Gu, spune: „Trebuie doar să știu ce persoană sunt. Nu am nevoie de nimeni care să pretindă că mă cunoaște și să vorbească despre asta.” Acest mesaj face referire la faptul că acesta a venit în oraș cu gândul de a se debarasa de oamenii din trecutul său.

Premiera dramei va avea loc în data de 9 aprilie, la ora 22:30 (ora Coreei).

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s