Noile tipuri de personalitate MBTI ale membrilor Stray Kids

Iată care sunt tipurile de personalitate pe care le au membrii Stray Kids!

Cu toate că Stray Kids au mai făcut testul MBTI (Myers Briggs Type Indicator) înainte, idolii au mai făcut unul pentru a sărbători cea de-a patra aniversare a grupului. Membrii au făcut testul în două grupuri, astfel putând să-și împărtășească unii altora opiniile și să se ajute unii pe alții.

1) Changbin

Deși Changbin, în trecut, era ENFP, rezultatul a arătat că este un ESFP, numit și ”Animator”. Persoanele cu acest tip de personalitate sunt foarte spontane și încurajatoare, dorind ca fiecare să se bucure de moment împreună cu ele.

2) Seungmin

Tipul de personalitate a lui Seungmin nu a fost o surpriză, deoarece este ESFJ, la fel ca în trecut. Persoanele care sunt ESFJ se mai numesc și ”Consul”. La fel ca ESFP, persoanele cu tipul de persoanlitate ESFJ vor să-i susțină pe cei dragi și să fie siguri că toată lumea e fericită. Sunt cunoscuți pentru luarea inițiativei și câteodată atrag atenția tuturor.

3) Felix

Precum Seungmin, Felix este ESFJ. Dar rezultatul său i-a surprins pe toți, deoarece în trecut i-a ieșit ENFP. Ca Seungmin, el este ”Consul”, tip de personalittae căruia îi place să fie popular și să fie în multe situații care implică oameni.

4) Hyunjin

Rezultatul lui Hyunjin nu a surprins pe nimeni, deoarece din nou i-a ieșit INFP, numit tipul ”Mediator”. Cu toate că aceștia pot părea tăcuți, sunt farte pasionați și creativi, iar uneori visează cu ochii deschiși. Sunt idealiști și incredibil de empatici.

5) I.N

Tipul de personalitate al lui I.N s-a schimbat din ESFJ în ISFJ. Acesta se mai numește și ”Apărător”. Tipul este cunoscut pentru contradicții, adică persoanele pot fi sensibile, dar și analitice, rezervate, dar cu abilități sociale dezvoltate. Sunt foarte receptive la schimbare și la idei noi.

6) Han

Han nu s-a schmbat deloc, rezultatul lui fiind tot ISTP. Acest tip este cunoscut sub numele de ”Virtuos”. Aceștia sunt extrem de raționali și curioși, dorind să învețe mereu lucruri noi.

7) Lee Know

Rezultatul lui Lee Know a fost unul surprinzător, deoarece i-a ieșit ISFP (în trecut i-a rezultat ESFJ), cunoscut drept tipul ”Aventurier”. Sunt cunoscuți pentru nonconformistul de care dau dovadă, folosindu-se de gesturile lor pentru a îndepărta sau apropia o persoannă. Sunt firi foarte spontane.

#kpop from lovlysun

8) Bang Chan

Tipul de personalitate al lui Bang Chan rămâne ENFJ. Sunt cunoscuți sub numele de ”Protagonist”. Firi cu convingeri puternice, dar care mereu acceptă și părerile celorlalți. Nu sunt extrem de pasionați, dar te poți baza pe ei.

 

Puteți urmări mai jos videoclipul:

sursa: koreaboo

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s