Câteva dintre cele mai extreme diete ținute de idolii k-pop

K-pop diets that will leave you in shock

Iată dietele la care recurg idolii pentru a slăbi într-un timp foarte scurt!

Idolii k-pop sunt cunoscuți pentru menținerea unor diete riguroase, care le pot pune în pericol starea de sănătate pe termen lung. Aceștia mănâncă de la strictul necesar până la gradul limită de înfometare. Iată câteva dintre dietele extreme pe care idolii le-au încercat:

IU

Artista K-pop IU a avut niște experiențe echitabile cu dietele. La un moment dat ea era cunoscută pentru luarea unor măsuri extreme pentru a-și menține silueta în anul 2013. Probabil unul dintre cele mai cunoscute regimuri de dietă, care a șocat fanii este un măr, cartof dulce și un shake cu proteine. Astfel ea mânca un măr la micul dejun, un cartof dulce la prânz și bea doar un shake cu proteine seara, fără a ronțăi între mese.

Jimin din BTS

Făcând parte din unul dintre cele mai populare trupe din lume, Jimin s-a simțit nevoit să recurgă la un regim riguros de dietă. S-a dezvăluit cândva în timpul erei „Blood, Sweat and Tears„, faptul că Jimin mânca atât de puțin încât deseori se întâmpla să leșine în timp ce exersa. Se știe că a urmat de-a lungul carierei sale mai multe diete, câteva dintre ele implicând zile în care nu mânca nimic.

Xiumin din EXO

Xiumin poate fi un cuceritor de inimi acum, dar a suferit mult pentru a obține un corp sănătos. Odată s-a dezvăluit faptul că Xiumin ar fi băut doar o cafea pe zi, mâncând o dată la două zile pentru a-și menține greutatea corpului. În timpul spectacolului de debut al trupei EXO-CBX, chiar el a admis că avea doar 53 de kilograme în timpul promovării melodiei „Growl„.

Mina din Gugudan

Mina din trupa destrămată, Gugudan, a mărturisit odată pe canalul KBS la emisiunea „Happy Together 4” că îî displacea să poarte bluze cu mânecă scurtă, pentru ca o făceau să arate durdulie. Ea a apelat la o dietă extremă, pentru că nu era mulțumită de aspectul său în timpul concursului „Produce 101” și câteodată bea doar două sticle de apă minerală pe zi.

T.O.P din Big Bang

Este imposibil de imaginat că cineva ca T.O.P ar fi trebuit să urmeze o dietă atât de extremă pentru a pierde din greutate. La un moment dat acesta bea într-o zi doar apă și mânca jeleuri dulci făcute din fasole roșie pentru a pierde din greutate cât mai repede posibil. A pierdut într-un final 20 de kilograme în doar 40 de zile și a adăugat la dieta alimentară exerciții fizice intense pentru un rezultat cât mai rapid.

Aceste diete nu sunt recomandate, întrucat ele pot duce la inrăutățirea stării de sănătate.

sursa: zoomtventertainment

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s