Momente ciudate petrecute în industria k-pop

Industria de divertisment poate să devină uneori puțin ciudată. De obicei, fanii țin minte momnetele amuzante cu grupurile pe care le urmăresc, iar alte evenimente din k-pop se șterg cu timpul din amintirile lor. Dacă sunteți curioși care ar putea fi, le puteți citi mai jos într-un top 5 momente ciudate petrecute în k-pop.

1) Menționarea grupului SHINee într-un discurs al președintelui Obama

Un moment memorabil este acela din anul 2017, când președintele Statelor Unite Barack Obama a menționat trupa k-pop SHINee în timpul unui discurs la „Asia Leadership Conference”. Aceste a spus: „Tinerii noștrii din America învață să vorbească în coreană pentru a putea înțelege versurile melodiilor trupei SHINee. Și am înțeles că membrii din SHINee au dezvoltat o pasiune pentru burgerii americani.” La auzirea acestui discurs membrul Key i-a mulțumit pe Instagram.

2) Dreamcatcher primește o invitație persoanlă de la prințesa tailandeză

Tot în 2017, trupa Dreamcatcher a fost invitată să danseze în Tailanda de prințesa tailandeză, Înălțimea Sa Rajadarasri Jayankura. Fetele din Dreamcatcher au spus: „Am întâlnit-o pe prințesă când ea a făcut o vizită în Coreea și a fost foarte interesată în ceea ce făceam. Am fost invitate în Tailanda. Vom avea multe activități în Tailanda în următoarele săptămâni.”  Se pare că sunt chiar și poze cu grupul și prințesa.

3) Ateez își roagă fanii să plece de pe live

Fanii știu că live-urile pe care idoli k-pop le fac sunt pline de o mulțime de persoane care comentează în comentarii și ascultă ce zic idoli lor. Însă există un grup puțin mai neobișnuit care le-a cerut fanilor să plece de pe live. În 2019, ATEEZ a intrat live pe Instagram și au primit o provocare cum că numărul oamenilor de pe live să fie de 82 de persoane. Cum voiau să ajungă la acest număr, grupul a ținut în mână niște foi pe care erau scrise cuvintele „vă rog, plecați”. Chiar dacă grupul nu a reușit să câștige provocarea, toată situația a fost una amuzantă.

4) Trupa k-pop Wonder Girls dau startul concertului celor din Jonas Brothers

Pentru turneul mondial Jonas Brothers din 2009, trupa de băieți a adus o mulțime de apariții spectaculoase. Una dintre aceste apariții a fost grupul corean de fete Wonder Girls. Vedeta k-pop și o fostă mebră a grupului, Sunmi a vorbit de experiența sa din acest turneu: „Experiența de a dansa pe k-pop în fața unei audiențe atât de mari ca a celei din turneul celor de la Jonas Brothers încă este foarte prețioasă pentru mine.” Ea a mai menționat într-un podcast că:  „„Nimeni nu știa despre industria k-pop la vremea aceea. M-am simțit singură.”

5) Jucăria care arăta ca Jimin „fotografiată” de V

Unii ARMY s-ar putea să-și aducă aminte de această întmâplare din anul 2015. O serie de poze amuzante cu jucăria care semăna cu Jimin ca fiind luată „ostatică” de către V a făcut pe atunci ravagii pe internet.

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s