Lee Seung Hoon din WINNER are 4% șanse să se căsătorească cu Mark din NCT!

NCT DREAM’s Mark And WINNER’s Lee Seung Hoon Share Funny Exchange Over Random Marriage Game

Cei doi idoli au parte de o interacțiune… specială!

În data de 7 aprilie, grupul NCT DREAM a fost invitat să participe la emisiunea „2 O’Clock Escape Cultwo Show” de la SBS Power FM pentru a-și promova revenirea recentă cu cel de-al doilea album complet intitulat „Glitch Mode”.

În timpul live-ului, gazda a adus în discuție postarea lui Lee Seung Hoon din WINNER de pe Twitter, unde l-a menționat pe Mark. Postarea dezvăluia rezultatul unui joc numit „Idolul masculin cu care ai cel puțin 1% șanse să te căsătorești.” Rezultatul acestuia a fost: „Lee Seung Hoon are 4% șanse să se căsătorească cu Mark din NCT, iar, ca răspuns, idolul a scris în postarea sa: „Nu este imposibil…”

Mark a izbucnit în râs în timp ce vorbea despre postare. Când a fost întrebat despre părerea sa legată de Lee Seung Hoon, idolul a răspuns, ezitând: „Este foarte… serios… Cred că e un om distractiv. WINNER este un grup pe care l-am ascultat mult, când eram mai tânăr, fiind o trupă pe care o respect, iar el face parte din ea.” Jeno a spus amuzat: „Totuși, încă nu te poți căsători.” Renjun a completat: „Întrucât ești încă tânăr!”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s