Să o întâlnim pe cea mai nouă membră LE SSERAFIM, care a fost o balerină profesionistă

Kazuha a fost acceptată la unele dintre cele mai cunoscute școli de balet din lume!

De-a lungul săptămânii trecute, internauții și-au împărtășit entuziasmul pentru fetele ce au fost anunțate deja ca viitoare membre ale trupei LE SSERAFIM de la HYBE și Source Music. De la fostele membre din IZ*ONE, Sakura și Chaewon, la noi fețe, internauții anticipează debutul trupei, care va fi în luna mai.

Pe data de 7 aprilie, a fost anunțată cea mai nouă membră a trupei, Kazuha. Aceasta s-a născut în Japonia și din momentul în care pozele au fost împărtășite, internauții au fost de-a dreptul impresionați de frumusețea și grația ei. De asemenea, au observat că în videoclipul de prezentare, idolul dansa într-un tutu de balerină, executând mișcări pline de eleganță.

După urmărirea videoclipului, nu a fost surprinzător faptul că internauții au descoperit despre Kazuha că înainte să se alăture trupei LE SSERAFIM, a fost o balerină profesionistă. Potrivit surselor, la începutul carierei sale în balet, Kazuha s-a antrenat la „Academia de Balet Bolshoi” din Rusia și „Școala Regală de Balet” din Marea Britanie. Ambele școli sunt printre cele mai bune din lume.

În anul 2020, aceasta a fost recrutată de prestigioasa „Academie Națională de Balet” din Olanda, unde a continuat să strălucească pe scenă. Un internaut a distribuit chiar și o listă cu toate realizările lui Kazuha. Lista arată nu doar faptul că a câștigat un număr mare de premii internaționale, incluzând Asian Grand Prix, dar că a și avut rol principal în spectacole, precum Romeo și Julieta de William Shakespeare.

Trupa merită atenție, indiferent de controversele iscate de anunțurile făcute recent. Cu atâtea membre talentate, grupul pare că va avea un viitor strălucit.

sursa: koreaboo

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s