Min din trupa miss A stârnește zvonuri de logodnă postând pe Instagram o fotografie cu un inel cu diamant

Se căsătorește oare artista curând?

Pe data de 11 aprilie, fosta membră a trupei miss A, Min, și-a surprins urmăritorii de pe Instagram cu o postare în care purta un inel cu diamant la mâna stângă. Imaginea a fost intitulată „Nemăritată?” și a avut un număr mare de comentarii de la fani, care păreau confuzi dacă artista se referă la o nouă piesă sau o schimbare majoră în viața ei.

Comentariile includ mesaje precum: „Poftim?!„, „Nu cred! Ce se întâmplă?” și „Mă pregătesc să plâng cu lacrimi de fericire„. Alți fani au lăsat mesaje în care o felicitau, în timp ce alții se întrebau dacă titlul postării ar putea fi conceptul unei reveniri. Altcineva și-a exprimat într-un mod amuzant sentimentele de mâhnire pentru posibila logodnă, citând versurile melodiei de la trupa 2PM, Can’t Let You Go Even If I Die”, spunând: „Nu te pot lăsa să pleci nici dacă mor/ Cum pot să te las să pleci?„.

Între timp, Min este activă ca artistă solo de când a părăsit JYP Entertainment. Cea mai recentă lansare a ei este cântecul „ONION„, care a fost lansat în luna noiembrie 2021.

sursa: kpopstarz

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s