Heechul din Super Junior recunoaște că a ieșit cu multe fete pe care le-a cunoscut la reality show-uri de întâlniri

[SBS Star] Super Junior HeeChul Says He Dated Many Girls Who He Met on Reality Dating Shows

Dacă știți la ce show-uri de acest gen a participat Heechul, probabil că puteți face o identificare a fetelor cu care a ieșit Heechul din Super Junior în trecut.

În episodul din 16 aprilie al emisiunii tv de la JTBC „Knowing Brothers”, Heechul a dezvăluit un fapt interesant. În timpul discuției, unul dintre invitați, cântărețul Lee Seok Hoon, a vorbit despre cum și-a întâlnit soția sa printr-un reality show de întâlniri.

Lee Seok Hoon a spus: „Soția mea mi-a atras atenția asupra unui reality show de întâlniri în care am mai jucat anterior. Dar am luat asta ca parte a slujbei mele, așa că aveam de gând să merg acasă fără să-i cer numărul de telefon la început”.

El a continuat: „Dar am continuat și am ajuns să fim un „cuplu” în emisiune. Am filmat timp de două zile, iar la sfârșitul filmărilor, am simțit că ea era cea potrivită pentru mine. Am fost de genul „Dacă aș fi să mă căsătoresc, ar fi ea. Așa că i-am cerut numărul de telefon după filmarea noastră.”

Apoi, gazda Kang Ho Dong a întrebat: „Se întâmplă des așa ceva? Am găzduit multe show-uri reality de întâlniri în trecut, dar nu știu dacă vreunul dintre acei oameni care au ajuns să fie un ” cuplu” în emisiune au fost și în viața reală un cuplu.”

Heechul și-a împărtășit experiența: „M-am întâlnit cu multe fete cu care am devenit un „cuplu” în cadrul unor reality show-uri de întâlniri. M-am întâlnit chiar și cu cele cu care am ajuns să nu formez un „cuplu”.”

El a râs și a continuat: „După ce am continuat să mă întâlnesc cu cineva în viața reală după ce am filmat alături de ea, agenția mea m-a împiedicat să mai merg la reality show-uri de întâlniri în cele din urmă”.

Apoi, o altă gazdă, Min Kyung-hoon, a răspuns: „Nu m-am întâlnit niciodată cu nicio fată pe care am întâlnit-o în show-uri de întâlniri în realitate, pentru că am spus deja că le iubeam în emisiuni la numai câteva zile după ce am ajuns să le cunosc. Nu părea în regulă.”

Heechul nu a fost de acord și a comentat în timp ce râdea: „Îmi place acest mod de a mă întâlni. Când am spus că o iubesc, chiar am început să simt că o iubesc”.

Sursa

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s