Lee Jun Ki & Shin Se Kyung i-ar putea înlocui pe Song Joong Ki & Kim Ji Won în sezonul doi al „Arthdal Chronicles”

Potrivit unui raport exclusiv al unui canal de presă din 20 aprilie, sezonul 2 al „Arthdal Chronicles” de la tvN intenționează să facă schimbări semnificative de distribuție înainte de revenire.

Difuzată inițial în perioada iunie-iulie 2019, „Arthdal ​​Chronicles” de la tvN este un serial dramă de fantezie, plasat într-un ținut fictiv străvechi, cunoscut sub numele de Arth. Inițial, în etapele sale de producție, drama a fost considerată una dintre cele mai așteptate producții ale anului, datorită costului său de producție de peste 54 miliarde woni  (~ 44 milioane USD).

Apoi, când serialul a avut în sfârșit premiera, a primit critici dure din partea telespectatorilor pentru scenariul slab, povestea incredibilă, precum și acuzațiile de plagiat. În ciuda criticilor continue din partea telespectatorilor, ca să nu mai vorbim de ratingurile scăzute, compania de producție a dramei, Studio Dragon, este hotărâtă să urmărească un al doilea sezon din aceste „Cronici”.

Cu toate acestea, de la sfârșitul sezonului 1, Studio Dragon a întâlnit numeroase semnale de alarmă în planificarea sa pentru sezonul 2. În primul rând, regizorul Kim Won Seok s-a retras din proiect. Apoi, actorul principal al dramei, Song Joong Ki, și actrița principală feminină, Kim Ji Won, au urmat ambii exemplul, retrăgându-se din al doilea sezon din cauza diferitelor conflicte de program.

Acum, se pare că Studio Dragon l-a căutat pe Lee Jun Ki pentru a prelua rolul principal masculin al sezonului 2 din „Arthdal ​​Chronicles”, Eun Seom. Se pare că Lee Jun Ki analizează în mod pozitiv oferta aceasta.

În plus, actrița Shin Se Kyung a fost desemnată drept cea mai probabilă candidată pentru a interpreta personajul principal feminin Tan Ya în sezonul 2 „Arthdal ​​Chronicles”. Între timp, actorul Jang Dong Gun se va întoarce în rolul său de Ta Gon și actrița Kim Ok Bin nu s-a decis dacă va reveni ca Tae Al-ha.

Vom reveni cu mai multe informații.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s