Teaserul „Woori The Virgin” – versiunea coreeană a „Jane The Virgin”- arată o situație neașteptată

Watch: Im Soo Hyang Has An Unexpected Response To Shin Dong Wook’s Proposal In “Woori The Virgin” Teaser

Personajul ui Shin Dong Wook o cere în căsătorie pe Im Soo Hyang, care  îi oferă un răspuns șocant, în primul teaser al remake-ului corean după „Jane The Virgin”.

„Woori the Virgin” (cunoscut anterior și sub numele de „Starting Today, We”) este un remake coreean al comediei americane „Jane the Virgin”, care se bazează pe o telenovela venezueleană. Drama este despre o femeie pe nume Oh Woo Ri (Im Soo Hyang) care își menține cu strictețe castitatea înainte de căsătorie, dar rămâne însărcinată după ce are loc un accident în timpul unui control ginecologic.

Teaserul proaspăt lansat începe cu Oh Woo Ri prinzând neintenționat un buchet la nunta unui prieten. Mama lui Oh Woo Ri, Oh Eun Ran (Hong Eun Hee) și bunica Seo Gwi Nyeo (Yun Woon Kyung) reacționează imediat: „Se pare că trebuie să te căsătorești în șase luni”.

Asistentul scenarist Oh Woo Ri rezolvă: „Sunt o scriitoare! Nu vreau să-mi pierd concentrarea în viața mea”, în timp ce ea se luptă să reușească în carieră și să ducă o viață independentă. Cu toate acestea, realitatea se dovedește a fi diferită atunci când cineva țipă la ea: „Ești nebună?”

Atmosfera teaserului devine dulce odată cu apariția iubitului lui Oh Woo Ri, Lee Kang Jae (Shin Dong Wook). Ei par să împărtășească momente dulci împreună ca orice alt cuplu fericit, dar Oh Woo Ri mărturisește: „De ce nu mă pot hotărî să mă căsătoresc cu Kang Jae?” ridicând întrebări cu privire la relația lor. Textul de pe ecran spune: „O întorsătură a destinului a început!”

Într-o atmosferă solemnă, Lee Kang Jae se pune în genunchi pentru a o cere în căsătorie pe Oh Woo Ri. Cu toate acestea, în ciuda faptului că a promis castitate înainte de căsătorie, Oh Woo Ri mărturisește șocant: „Sunt însărcinată”. Arătând uluit, Lee Kang Jae întreabă: „Cu copilul cui?” Apoi ecranul clipește și indică către CEO-ul companiei de cosmetice, Raphael (Sung Hoon), care se distrează la o petrecere cu multă lume.

Serialul începe pe 9 mai. Îl veți urmări?

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s