Suho din EXO explică semnificația revenirii cu „Grey Suit” și vorbește despre cariera sa + altele

EXO’s Suho Explains The Meaning Behind “Grey Suit,” His Dreams As A Singer And Actor, And More

Idolul-actor a participat recent la un pictorial realizat de revista Esquire!

Întrucât interviul la care a luat parte Suho din EXO a fost realizat înainte de lansarea celui de-al doilea mini-album al acestuia, „Grey Suit”, idolul a fost rugat să explice semnificația din spatele revenirii. Suho a răspuns sincer, spunând că albumul face referire la perioada în care a fost înrolat în serviciul militar obligatoriu. Acesta a spus: „Prin intermediul acestui album, am vrut să transmit emoțiile pe care le-am trăit timp de un an și nouă luni în care nu am putut comunica cu fanii.”

Mai apoi, a dezvăluit faptul că titlul „Grey Suit” este, de fapt, o metaforă: „Este ceva ce am preluat din cartea „Momo”. Dacă citești cartea, vei afla că există oameni îmbrăcați în gri care iau timpul altor oameni. În punctul culminant al romanului se află acești domni îmbrăcați în costume gri care fură timp de la alți oameni, până când apare o fată misterioasă pe nume Momo care îi urmărește pe aceștia pentru a le revendica timpul furat. Deși pare un basm, este un roman pe care și adulții îl pot citi, deoarece explică bine cât de prețios este timpul.”

Mai apoi, a continuat: „Dacă e să privesc dintr-o anumită perspectivă, timpul acela de un an și nouă luni pe care l-am petrecut fără a lua legătura cu fanii pare a fi unul pierdut. I-am folosit pe domnii îmbrăcați în gri din roman sub forma unei metafore pentru albumul meu. În acel timp, am urmărit ceilalți membri EXO în timpul activităților promoționale și m-am gândit că lumea este atât de frumoasă și timpul curge atât de repede, iar eu mă simțeam blocat acolo. Lumea în care trăiesc acum este alb-negru, dar acea lume era colorată.”

Deși trupa EXO a sărbătorit recent aniversarea de 10 ani, Suho se află în industrie de 17 ani, luând în calcul și perioada în care a fost stagiar. Mulți idoli care au avut o perioadă lungă de stagiu au explicat faptul că au neglijat școala, însă Suho a mărturisit că el a reușit să le facă pe toate. Acesta a spus: „Sincer, deși am fost stagiar, datorită influenței părinților mei, am reușit să mă ocup și de gimnaziu și liceu.”

Cu toate acestea, idolul a experimentat multe dificultăți în timp ce se afla la școală, în comparație cu un alți elevi. Întrebat despre perioada în care a simțit cea mai multă presiune, Suho a ales ultimul an de liceu, explicând: „Era pe vremea când a debutat SHINee. Seniorii cu care am exersat au debutat. În acele vremuri, m-am accidentat la picior și au fost multe momente în care debutul meu a fost respins. Atunci, am început să mă pregătesc pentru examenul de admitere la facultate. E grea clasa a 12-a, nu-i așa?”

În cadrul ultimului interviu realizat de Esquire, membrul Sehun și-a exprimat afecțiunea față de Suho, iar acum a venit rândul celui din urmă să discute despre mezinul trupei. El a spus: „Fratele meu mai mic? Deși, în mod evident, prețuiesc fiecare membru EXO, Sehun e diferit. L-am întâlnit când era foarte tânăr. Am fost colegi de cameră timp de cinci ani, poate chiar șase! Când ceilalți membri au decis să se mute în camere individuale, noi tot am rămas colegi de cameră. Când l-am întrebat asta pe Sehun, mi-a spus că îi e teamă să doarmă singur. Mi-a spus că mă pot muta dacă nu îmi e confortabil, dar ar prefera să împărțim camera. Nu l-am putut refuza. Sehun a devenit cineva pe care îl îmbrățișez mereu.”

Suho și-a mai adus aminte de prima lor întâlnire, spunând: „Când l-am întâlnit pentru prima oară, Sehun se afla în clasa a șasea. Eu eram elev în clasa a zecea. Sunt hyung acum pentru el, dar pe atunci era jenat să mă privească. Atunci era mult mai scund decât mine. Acum însă… e atât de înalt, încât eu sunt acela care nu-l poate privi în ochi!”

După ce a debutat în EXO, și-a făcut debutul solo și a terminat serviciul militar obligatoriu, persoana care i-a luat interviul i-a spus lui Suho că se află în al treilea stagiu al vieții. Acesta a răspuns: „Nu e al treilea stagiu în care pot face ce-mi doresc? Am câștigat multă încredere în mine, dar nu și încăpățânare. În timp ce am promovat timp de zece ani, am ajuns să mă cunosc bine. Care sunt punctele mele forte. Care sunt punctele mele slabe. Ce-mi lipsește și ce trebuie îmbunătățit. Am învățat lucruri despre mine timp de zece ani întregi și încerc să îmbunătățesc unele aspecte de doi ani. Așa că, acum sunt încrezător că pot face ceea ce-mi propun!”

După succesul obținut ca membru al trupei EXO, Suho a fost întrebat despre lucrurile pe care le mai dorește. Idolul a răspuns: „În ceea ce privește cariera mea muzicală, aș vrea să prezint o culoare specifică Suho și să dețin ceva al meu, un gen unic pe care toți să-l recunoască ca fiind al meu. După ce închei acest album , intenționez să scriu melodii.”

Mai apoi, a adăugat: „Ca actor, visul meu este să lucrez într-un spațiu precum Hollywood! Cunosc atât de mulți seniori care lucrează la Hollywood. Vreau să am experiența de a merge acolo și de a lucra cu acei seniori mai mult decât îmi doresc un rol uimitor într-un film grozav.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s