Celebrități feminine care au fost văzute purtând accesorii neobișnuite

Recent, în industria k-pop a apărut un nou trend printre femeile tinere din Coreea de Sud. Acest trend a dus la terminarea stocurilor în rândul produselor Daiso, un brand de bunuri casnice.

Produsele care au ajuns foarte populare în Coreea nu sunt altele decât niște accesorii de jucărie pentru copii. Setul de bijuterii vândut cu doar 2.42 dolari americani și setul cu colier vândut la 0.81 dolari americani a căpătat foarte multă popularitate.

Aceste produse au fost populare încă din noiembrie anul trecut, atunci când actrița Han So Hwee a fost văzută purtând unele dintre aceste accesorii de jucărie la petrecerea de ziua ei. Actrița a atras atenția fanilor și a internauților când a fost dezvăluit faptul că cerceii și colierul erau accesorii de plastic pentru copii de la firma Daiso. Din acest motiv, numărul vânzărilor firmei Daiso din luna noiembrie anul trecut a fost dublat, comparativ cu luna octombrie a aceluiași an.

De asemenea, Taeyeon din Girls’ Generation a atras și ea atenția când a fost văzută purtând un produs similar la o emiziune. Pe 9 aprilie, Taeyeon a purtat accesorii de la Daiso la „Amazing Saturday – Doremi Market”.

Imediat după aceea, femeile de 20-30 de ani au fost văzute purtând accesorii de plastic la zilele lor de naștere. Ele au postat poze cu acestea pe rețelele de socializare. Sunt mai mult de 500 de postări cu hashtag-ul „Princess set”, iar unele comunități online au informat publicul cum că aceste accesoriii au fost vândute de peste tot din magazine.

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s