VIVIZ, Hyolyn, Brave Girls, Kep1er, LOONA și WJSN se împart în echipe de dans și echipe de vocaliști la „Queendom 2”

LOONA, VIVIZ, WJSN, Kep1er, Brave Girls, And Hyolyn Form New Vocal And Dance Units On “Queendom 2”

Într-un nou episod al emisiunii, concurentele s-au împărțit pe grupe!

În cadrului noului episod al emisiunii „Queendom 2” lansat în data de 28 aprilie, membrele Kep1er, Hyolyn, WJSN, Brave Girls, VIVIZ și LOONA au fost văzute pregătindu-se intens pentru cea de-a treia rundă a competiției! În noua etapă, concurentele au fost împărțite într-o anumită grupă, în funcție de abilitățile vocale sau de dans ale fiecăreia. În total vor fi formate trei unități de dans și trei unități pentru vocaliste. Cu ambiție și perseverență, fetele pot schimba clasamentul actual, întrucât runda a treia pune la bătaie 5000 de puncte.

Primul grup specializat pe abilitățile vocale este format din: Eunha din VIVIZ, Minyoung din Brave Girls, Kim Lip, Chuu, Jinsol și Haseul din LOONA, Soobin și Yeonjung din WJSN, Seo Young Eun și Kim Chae Hyun din Kep1er și Hyolyn.

Cât despre grupa de dans, aceasta este formată din: Hyolyn, SinB și Umji din VIVIZ, Eunji din Brave Girls, Xiaoting, Daeyeon și Hikaru din Kep1er, Olivia Hye, Yves, Heejin și Choerry din LOONA și Yeoreum și Eunseo din WJSN.

Gazda Lee Yong Jin a anunțat: „Vor putea alege dintre trei melodii, iar fiecare echipă poate alege ce cântec vrea și trebuie să colaboreze cu altă echipă. Cântecele și echipele vor fi alese în ordinea inversă a clasamentului, începând cu numărul șase din clasamentul general, format după primele două runde. Dacă există mai multe echipe care doresc o melodie, echipa cu cel mai mic punctaj va fi eliminată.”

Întrucât nu au participat în prima rundă, fetele din LOONA s-au clasat pe locul șase, astfel au avut dreptul de a alege melodia primele. LOONA și Kep1er au ales melodia numărul trei, anume „purr”, iar Eunji din Brave Girls a ales piesa „I’m Greedy”. Cu toate acestea, cererea trupei LOONA a fost respinsă după ce VIVIZ a ales „purr”. Apoi, s-a mers pe varianta melodiei „KA BOOM”, unde s-au alăturat și fetele din WJSN.

Hyolyn a strigat: „Nu este corect!”, având în vedere că și ea a ales aceeași piesă. După ce au fost din nou eliminate, fetele din LOONA s-au alăturat echipei lui Eunji. Yves a spus dezamăgită: „Scările până la piesa numărul 2 au fost scările iadului! Am fost atât de supărată! Tocmai pentru că sunt nervoasă, ne vom clasa pe primul loc!”

După o lungă discuție, Hyolyn a decis să participe atât ca membră a unității de dans, cât și a unității vocale, fiind singura artistă solo a emisiunii. Aceasta a fost aleasă de fiecare unitate vocală, deoarece toate fetele voiau să lucreze alături de ea pentru abilitățile sale.

După o discuție, Hyolyn a decis să facă echipă cu Minyoung din Brave Girls. Ca urmare, aceasta a spus: „Avem aceeași vârstă. Noi două suntem prietene. Pur și simplu mă simt confortabil așa.” În timp ce cele două alegeau melodia, Soobin și Yeonjung din WJSN au intrat în cameră cu cadouri pentru Hyolyn, însă aceasta a refuzat să facă echipă cu ele, susținând că îi este devotată lui Minyoung. Mai apoi, WJSN a făcut echipă cu Eunha din VIVIZ.

Mai târziu, vocalistele au făcut repetiții pentru prestațiile următoare. Eunha din VIVIZ și Soobin împreună cu Yeonjung din WJSN au cântat melodia „Across the Universe” de la Baek Yerin. LOONA și Kep1er au cântat piesa „Don’t Go” de la EXO, iar Minyoung și Hyolyn au cântat „To My Youth” de la BOL4. Câștigătoarele acestui test vor fi anunțate în următorul episod.

În plus, în cadrul următorului episod, echipele de dans vor fi îndrumate de Monika de la PROWDMON, La Chica și Hertz de la HolyBang din „Street Woman Fighter”.

sursa: soompi

Publicitate

Un gând despre „VIVIZ, Hyolyn, Brave Girls, Kep1er, LOONA și WJSN se împart în echipe de dans și echipe de vocaliști la „Queendom 2”

  1. Pingback: Unitatea vocală de la „Queendom 2” topește sufletele fanilor, unitatea de dans ia lecții de la concurentele „Street Woman Fighter” | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s