Unitatea vocală de la „Queendom 2” topește sufletele fanilor, unitatea de dans ia lecții de la concurentele „Street Woman Fighter”

Watch: “Queendom 2” Vocal Units Give Breathtaking Performances While Dance Units Receive Lessons From “Street Woman Fighter” Crews

A fost lansat un nou episod al emisiunii!

În data de 5 mai, a fost lansat un nou episod al emisiunii „Queendom 2”, unde unitățile formate în episodul anterior au oferit telespectatorilor o privire de ansamblu asupra pregătirilor și evoluțiilor lor. În timp ce dansatoarele au început pregătirile pentru probă, vocalistele au pășit deja pe scenă pentru cea de-a treia rundă a emisiunii!

În timpul unui workshop, fetele au ales cea mai frumoasă participantă a emisiunii prin vot. SeolA din WJSN a obținut locul întâi, urmată pe locul doi de Heejin din LOONA și Xiaoting din Kep1er pe locul trei. Mai apoi, fetele au votat membrele pe care le-ar vrea în echipele lor. Hyolyn a fost votată pentru primul loc, iar Kim Chae Hyun și Hikaru din Kep1er au obținut al doilea loc.

Mai târziu, unitățile de dans s-au întâlnit cu coregrafii lor, care sunt foste dansatoare ale emisiunii „Street Woman Fighter”. Echipa formată din Hikaru și Kim Da Yeon din Kep1er, alături de Umji și SinB din VIVIZ s-a numit „KEVIZ”. Fetele s-au întâlnit cu Hertz de la HolyBang.

Eunseo și Yeoreum din WJSN, alături de Hyolyn, și-au numit echipa „Ex-it” și au început să învețe coregrafia de la trupa LaChica.

Între timp, Eunji din Brave Girls împreună cu Olivia Hye, Yves, Heejin și Choerry din LOONA s-au prezentat în sala de pregătire, fiind totuși descurajate. În ciuda faptului că melodia lor nu a fost foarte populară, fetele au reușit să se înveselească după ce au început să exerseze și au urmărit coregrafia. După ce a ajuns instructoarea lor, Monika de la PROWDMON, aceasta a făcut câteva exerciții de întindere cu fetele înainte de pregătirea propriu-zisă. Eunji și-a etalat flexibilitatea, menționând că este specializată în dans contemporan.

După ce au început să învețe coregrafia dificilă, Monika a fost promptă cu remarcile sale ascuțite, spunând: „Îmi pare rău să vă spun, dar am peste zece ani de experiență în predare. Sincer, nu pot să nu-mi dau seama de nivelul vostru de hotărâre doar privindu-vă.” După ce le-a sfătuit pe fete să acorde atenție, a mai spus: „Deși se pare că sunt aici doar pentru a-mi face apariția, nu este așa. Se pare că vă lipsește concentrarea. Corpul vostru nu vrea să facă asta. Concentrați-vă”.

În cadrul unui interviu luat după repetiții, Olivia Hye a spus: „Chiar și în timpul lecției, am respins total melodia „Tell Me Now”. Nu m-am putut concentra pentru că mă gândeam: „Cum am ajuns aici?” Dar după ce am auzit comentariile instructoarei Monika, mi-am spus că trebuie să mă concentrez și să muncesc din greu.”

Monika a continuat să le acorde sfaturi și îndemne, spunând că trebuie să fie bune indiferent de situație. Heejin a explicat: „Să fiu sinceră, ea ar fi putut pur și simplu să-și preda lecția și să plece fără a ne da sfaturi.” Yves a adăugat: „Mă simt așa pentru prima oară după mult timp. M-am întrebat dacă vreodată a existat cineva care ne-a îndemnat să avem visuri așa mărețe! Mi se pare că m-am întors la momentele în care eram stagiară.”

Înainte ca unitățile de dans să aibă parte de lecțiile speciale, au fost dezvăluite rezultatele unităților vocale de săptămâna trecută. Locul întâi a fost câștigat de Hyolyn și Minyoung din Brave Girls, echipa „Tell Me Now”. Minyoung a exclamat cu entuziasm: „Este prima oară când cineva din Brave Girls ia primul loc!”

În calitate de echipă câștigătoare, Hyolyn și Minyoung au ales ordinea în care vor evolua pe scenă unitățile vocale: prima echipă care intră pe scenă este cea formată din LOONA și Kep1er, urmată de VIVIZ și WJSN și echipa lor pe ultimul loc.

Eunji și fetele din LOONA au ales ordinea pentru unitățile de dans: echipa „KEVIZ” va intra prima, urmată de „Ex-it” și apoi echipa lor.

Mai jos aveți evoluțiile unităților vocale!

Care a fost favorita ta?

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s