Yoo Jae Suk dezvăluie adevăratul motiv pentru care membrii “Running Man” nu mai joacă jocul care i-a făcut celebri

Membrii emisiunii hit Running Man au dezvăluit de ce nu mai joacă jocul care i-a consacrat. Cel în care se fugăresc pentru a da jos eticheta cu numele de pe spatele celorlalti jucători.

Pe 24 aprilie, a fost difuzat al 600-lea episod, care reprezintă un record pentru un show de divertisment. Pentru a sărbători succesul, membrii au făcut o sesiune Q&A, unde au răspuns la curiozitățile fanilor și au explicat de ce nu mai joacă acest joc îndrăgit.

Fanii emisiunii s-au întrebat de mult timp de ce „Running Man” nu mai joacă jocul „Name Tag”. Fanii s-au gândit că motivul ar putea fi vârstele membrilor, iar un joc atât de intens, ar putea produce accidentări.

You Jae Suk s-a adresat direct cu privire la această problemă, respingând teoria fanilor – „Motivul pentru care nu mai jucăm jocul ‘Name Tag’ nu e din cauza vârstelor noastre. Nu are nicio legătură cu asta.”

Celebrul prezentator și comediant a explicat și de ce nu se mai joacă acest joc – „E din cauza dificultății de a veni cu noi variații ale jocului. Să fiu sincer, odată am plănuit un joc complex datorită cererii fanilor. Însă, după difuzarea episodului, ratingul a scăzut drastic.”

HaHa de asemenea a adăugat, „Ați spus că voi îl vreți și apoi nu vă uitați.”

Unul dintre motive pentru care „Running Man” a reușit să își mențină poziția ca emisiune de top e datorită imensei popularități în afara Coreei de care se bucură. Show-ul are o audiență globală și formatul a fost preluat și în alte țări asiatice.

Sursa: koreaboo

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s