Ha Ji Won va juca alături de Kang Ha Neul și Youn Yuh Jung în K-Drama „Curtain Call”

Actrița Ha Ji Won și-a confirmat primul rol principal din acest an și apariția în viitoarea K-dramă „Curtain Call”.

Pe 25 aprilie, a fost confirmat oficial că Ha Ji Won se va alătura distribuției viitoarei drame KBS „Curtain Call”. Titlul dramei era cunoscut anterior ca „Trees Die on Their Feet”. Producția și-a schimbat titlul și, de asemenea, în prezent accelerează pregătirile pentru a începe filmările.

Ha Ji Won i se va alătura lui Kang Ha Neul, Youn Yuh Jung, Jung Hae In și Sung Dong Il. De asemenea, a fost confirmat că ea a înlocuit-o pe Son Ye Jin din distribuție.

„Curtain Call” va spune povestea unui bătrân nord-coreean și a unui actor de teatru. Această persoană nu mai are mult timp de trăit și actorul de teatru se va preface că este nepotul ei pentru a-i îndeplini ultima dorință.

Viitorul serial KBS va fi scris de Yoon Sang Ho și scris de Jo Seong Geol.

Ha Ji Won va da viață rolului lui Park Se Yeon, fiica cea mică a persoanei de vârsta a treia nord-coreeană și directorul general al Hotel Paradise.

Youn Yuh Jung va interpreta rolul lui Geum Soon, o nord-coreeancă care a dezertat în Coreea de Sud și a înființat Hotel Paradise. Kang Ha Neul va juca rolul lui Jae Heon, un actor de teatru necunoscut care se va preface a fi nepotul lui Geum Soon.

„Curtain Call” va fi difuzat oficial pe KBS în a doua jumătate a anului. Producția plănuiește să înceapă filmările după finalizarea distribuirii rolurilor principale.

Aceasta va fi prima dramă a lui Ha Ji Won din anul  2022. În afară de „Curtain Call”, actrița de top va conduce și viitorul film „Portrait of a Family” cu Ryu Seung Ryong, Kim Shi Ah, Park Myung Hoon, Yoo. Jae Myung și Kim Young Min.

Ha Ji Won a fost văzut anterior în seria 2022 „Dramaworld 2” cu Sean Richard, Liv Hewson, Justin Chon, Henry Lau și alții.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s