Kim Young Kwang și Lee Sung Kyung aleși ca protagoniștii noii K-Drame de la Disney+ „Tell Me It’s Love”?

Mai multe portaluri media au anunțat că Kim Young Kwang și Lee Sung Kyung vor fi principalii actori ai viitoarei melodrame romantice „Tell Me It’s Love”.

Agenția lui Kim Young Kwang, Wide S Company, a răspuns la aceste informații și a confirmat că actorul va fi protagonistul principal masculin al dramei. Ei au mai dezvăluit că actorul filmează în prezent pentru serial. De asemenea, agenția a cerut susținerea publicului pentru noul său proiect.

De asemenea, agenția lui Lee Sung Kyung, YG Entertainment, a răspuns la aceste rapoarte și a confirmat că actrița a primit oferta de rol și că o analizează pozitiv.

„Tell Me It’s Love” este o melodramă romantică care spune povestea de răzbunare a unui bărbat și a unei femei. Pe măsură ce vor cunoaște mai multe unul despre celălalt, vor simți noi emoții, diferite, în schimbul răzbunării.

Kim Young Kwang va juca rolul lui Han Dong Jin, un bărbat care se concentrează pe muncă ca o metodă de a face față singurătății din viața sa. Viața lui se va schimba după ce va întâlni o femeie care caută să se răzbune.

Lee Sung Kyung a primit oferta de a juca rolul lui Shim Woo Joo, femeia care caută să se răzbune peHan Dong Jin. După ce va afla mai multe despre el, sentimentele ei se vor schimba.

„Tell Me It’s Love” va avea premiera exclusiv la canalul Disney+ și se pare că va fi difuzat în prima jumătate a anului 2023.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s