Actorii filmului „Broker” vor participa la Festivalul Internațional de Film de la Cannes!

O nouă ediție a Festivalului de la Cannes, o nouă ocazie pentru industria filmului sud-coreean de a-și arăta potențialul lumii întregi la prestigiosul festival de film! De această dată, este vorba despre echipa filmului „Broker” .

Pe 4 mai a fost anunțat că Song Kang Ho, Kang Dong Won, IU și Lee Joo Young, vor pleca la Cannes, Franța, pe 24 mai.

Bae Doo Na va pleca și în SUA, existând șanse mari ca ea să nu poată participa la eveniment din cauza programului său de filmare. Distribuția va participa la Festivalul Internațional de Film de la Cannes.

Viitorul film „Broker” va spune povestea oamenilor care sunt implicați într-o poveste legată de o cutie pentru copii. În Coreea, cutia pentru bebeluși este un spațiu mic în care părinții/persoanele fizice își pot lăsa bebelușii anonim pentru adopție.

Filmul este cea mai recentă capodoperă a regizoarei Koreeda Hirokazu („”Nobody Knows”, „Still Walking” și „Like Father, Like Son”).

„Broker” va fi condus de Song Kang Ho, care va juca în rolul lui Sang Hyun, autoproclamatul broker al bunăvoinței. Kang Dong Won se va alătura și lui Song Kang Ho și va fi partenerul său în film. IU, pe de altă parte, va portretiza un rol de mamă pentru prima dată. Ea va fi So Young în film, una dintre mamele care și-au lăsat copilul în cutia pentru bebeluși. Bae Doo Na și Lee Joo Young vor lucra împreună ca detectivi în film

„Broker” va fi difuzat în cinematografele din Coreea de Sud din 8 iunie și va avea premiera la Cannes.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s