Seo Ye Ji, Park Byung Eun și alții joacă un joc periculos al răzbunării în teaserul K-Dramei „Eve”

Watch: Seo Ye Ji, Park Byung Eun, And More Play A Dangerous Game Of Revenge In “Eve” Teaser

K-drama  tvN „Eve” promite senzații tari într-un nou teaser incitant!

„Eve” este o dramă romantică care tratează povestea interioară a unui proces de divorț de 2 trilioane de woni (aproximativ 1,7 miliarde de dolari) al unui chaebol, care șochează întreaga națiune. Povestea răzbunării fatale este despre o schemă care se pregătește de 13 ani pentru a elimina topul de 0,1% din Coreea.

Seo Ye Ji joacă rolul Lee Ra El, o femeie care este asemănată cu o „floare periculoasă” cu un farmec fatal după ce a experimentat moartea șocantă a tatălui ei la o vârstă fragedă. Lee Ra El este, de asemenea, femeia aflată în centrul unui divorț incredibil de costisitor și intenționează să-l înlăture pe Kang Yoon Kyum (Park Byung Eun), CEO-ul LY Group și unul dintre principalii vinovați care i-au distrus familia. 

Pe 4 mai, tvN a lansat un al doilea teaser care amplifică anticiparea pentru premiera dramei! Clipul prezintă imagini ale lui Kang Yoon Kyum, Han So Ra (Yoo Sun) și Seo Eun Pyung (Lee Sang Yeob) care fac parte dn rețeaua de răzbunare nemiloasă a lui Lee Ra El.

În fața presei, Kang Yoon Kyum anunță oficial că are o aventură, spunând: „Sunt îndrăgostit de cineva care nu este soția mea”, stârnind curiozitatea despre cine este ea. Apoi el îmbrățișează strâns o altă femeie, iar expresia lui este plină de afecțiune și disperare în timp ce se lipește de ea.

Han So Ra aruncă ceva în timp ce țipă de furie, iar cioburile sar peste tot. Privirea ei prezice că alegerea riscantă a lui Kang Yoon Kyum va aduce consecințe periculoase. Între timp, Seo Eun Pyung, care se uită la o fotografie, spune: „Da. Este cu siguranță Ra El”, făcându-i pe spectatori să se întrebe ce legătură are el de ea. 

Teaserul se termină cu Lee Ra El spunând: „Cu cât este mai periculos, cu atât îți dorești mai mult acea persoană.” Zâmbetul ei rece de la sfârșit previne răzbunarea care urmează.

Serialul are premiera pe 25 mai.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s