Kim Jung Hyun se află în discuții pentru un nou rol într-o K-Drama

Kim Jung Hyun In Talks For His 1st Drama Since His Hiatus

Kim Jung Hyun ar putea reveni în curând pe micile ecrane într-un nou rol!

Pe 13 mai, agenția lui Kim Jung Hyun, Story J Company, a clarificat informațilei conform cărora actorul urma să joace în viitoarea dramă „Season of Kkok Du”.

Agenția a declarat: „Kim Jung Hyun a primit o ofertă de a apărea în „Season of Kkok Du”, iar în prezent este în discuții pentru dramă”.

„Season of Kkok Du” este o dramă medicală de tip fantezie despre un înger al morții de rang înalt pe nume Kkok Du, care este singura ființă care există în lumea interlopă. La fiecare 99 de ani, recele și crudul Kkok Du trebuie să ia o pauză de la slujba lui din lumea interlopă și să petreacă 49 de zile pe tărâmul muritorilor – și de data aceasta, ajunge să locuiască în corpul omului Do Jin Woo. În timp ce trăiește ca Do Jin Woo, el o întâlnește pe Han Gye Jeol, o doctoriță care are abilitatea misterioasă de a-i da ordine lui Kkok Du.

Lui Kim Jung Hyun i s-a oferit rolul principal al lui Kkok Du, iar dacă va accepta, acesta va fi primul său rol dramatic de când a jucat în „Mr. Queen” acum un an și jumătate.

La începutul acestui an, Kim Jung Hyun a fost, de asemenea, distribuit într-un viitor film independent, marcând sfârșitul pauzei sale în urma controverselor sale legate de contractul său cu fosta sa agenție, comportamentul său pe platoul dramei din 2018 „Time” și relația sa cu actrița Seo Ye Ji. După ce și-a rezolvat problemele contractuale, actorul a semnat cu Story J Company în septembrie 2021.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s