Unitățile de dans de la „Queendom 2” strălucesc pe scenă + rezultatele rundei trei

Watch: “Queendom 2” Highlights Intense Dance Unit Battle + Announces Round 3 Results

A fost lansat un nou episod al competiției „Queendom 2”!

În cadrul noului episod al competiției lansat în data de 12 mai, s-au lansat evoluțiile unităților de dans și rezultatele finale ale rundei trei.

Săptămâna trecută, unitățile vocale au oferit telespectatorilor evoluții impresionante cântând melodii ale unor artiști cunoscuți precum BOL4, EXO și IU. Printre aceste unități, Yeonjung și Soobin din WJSN alături de Eunha din VIVIZ au câștigat primul loc, urmate de Hyolyn și Minyoung din Brave Girls pe al doilea loc. Locul trei a fost câștigat de echipa formată din Kim Lip, Chuu, Jinsol și Haseul din LOONA alături de Seo Young Eun și Kim Chae Hyun din Kep1er .

Înainte de lansarea evoluțiilor, au fost prezentate câteva momente din cadrul pregătirilor unităților de dans. Pentru evoluția lor numită „Purr”, fetele din VIVIZ și Kep1er au fost ajutate de Honey J, lidera de la HolyBang. Aceasta le-a spus: „Este mult m-am bine decât mi-aș fi imaginat. Cu toate acestea, mi se pare că munciți mai mult individual pe coregrafie, decât pe starea de spirit generală a echipei voastre.”

A doua echipă formată din Hyolyn, Eunseo și Yeoreum din WJSN au format unitatea Ex-It”. Pentru evoluția lor numită „KA-BOOM”, Hyolyn a comentat: „Scopul meu este să aud oamenii întrebându-se dacă acelea sunt chiar Eunseo și Yeoreum din WJSN.” Cât despre progresul lor, acestea au fost vizitate de către LaChica. Gabee le-a spus: „Eunseo și Yeoreum trebuie să fie puternice. Liniile voastre melodice sunt drăguțe, dar trebuie să treceți peste asta. Le facem pe aceste zâne să facă lucruri ciudate!”

Ultima unitate de dans a fost formată din Olivia Hye, Heejin, Yves și Choerry din LOONA, împreună cu Eunji din Brave Girls, care au câștigat proba de evaluare. Acestea au fost îndrumate de către Monika. În ciuda grijilor avute, Monika le-a spus: „Bravo! Ați exersat mult! Se pare că ați muncit din greu, dar încă trebuie să spargeți acel zid subțire!”

Mai jos aveți evoluțiile fetelor!

 
 
 

După ce fetele au evoluat pe scenă, au fost afișate rezultatele finale ale rundei trei. Locul trei a fost ocupat de KEVIZ, ceea ce înseamnă că trupa Kep1er s-a clasat pe locul trei în ambele probe ale unităților. Locul doi a fost ocupat de Ex-It, iar locul întâi de către Queen-I-Na. Cu aceste rezultate, atât LOONA, cât și Brave Girls au obținut prima lor victorie la „Queendom 2”.

Datorită lui Minyoung care s-a clasat pe locul doi și în proba vocală, Brave Girls a primit 4000 de puncte, fiind desemnat cel mai mare scor al trupei de până acum.

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s