Echipa Dramei “Moon Lovers” după 6 ani : Ji Soo a pierdut tot în urma scandalului, Nam Joo Hyuk se ridică în top

Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo - Rakuten Viki

La 6 ani de la difuzarea K-Dramei „Moon Lovers”, actorii săi se confruntă cu destine foarte diferite, unii bucurându-se de mare succes în carieră, în timp ce alții au pierdut totul.

În 2016, K-drama „Moon Lovers” a ajuns să fie un subiect fierbinte în Asia. În timp ce serialul a primit și ceva critici, acesta este încă, fără îndoială, un serial istoric de succes pe plan internațional. Acum, că au trecut 6 ani, și în carierelor echipei de actori de atunci s-au produs schimbări vaste, carierelor unor explodând vertiginos în industria actoriei, altele scăzând, iar una chiar s-a oprit din cauza unui scandal iremediabil. 

Ji Soo- o carieră distrusă de un trecut dubios

Al 14-lea Prinț Wang Jung, interpretat de Ji Soo, este printre cele mai iubite personaje din „Moon Lovers”, datorită personalității sale onorabile și dragostei tăcute față de eroina principală. După „Moon Lovers”, Ji Soo a continuat să joace diferite roluri principale masculine în care nu a câștigat niciodată inima iubitei sale, până în punctul în care a fost poreclit al doilea rol principal al națiunii. Prin diferite proiecte celebre, inclusiv „Strong Woman Do Bong Soon”, „My First First Love” și multe altele, Ji Soo a fost considerat un actor promițător, care nu a atins niciodată cu adevărat popularitatea maximă. Abia după lucrarea istorică foarte iubită „River Where The Moon Rises” Ji Soo a câștigat în cele din urmă o atenție uriașă, cu toate acestea însă curând el a decăzut din cauza controverselor din trecut.

Jisoo

La acea vreme, un val de expunere a bătăușilor din industria divertismentului a cuprins Coreea, iar Ji Soo a fost printre celebritățile numite. 3 conturi anonime l-au acuzat pe actor că în trecut a fost un agresor la școală și i-au expus obiceiurile legate de alcool, fumat și chiar tentativele de agresiune sexuală când era minor. În cele din urmă, Ji Soo a trebuit să posteze o scrisoare de scuze, în care a recunoscut totul, cu excepția afirmațiilor sexuale. El a ajuns să fie șters din reclame etc.. și a trebuit să se retragă din „River Where The Moon Rises”, înainte de a dispărea din atenția publicului pentru a se înrola. Deocamdată, actorul nu are activități noi și este probabil ca cariera lui de divertisment să fie încheiată pe vecie.

Jisoo

Nam Joo HyukCarieră instabilă, acuzat că și-a trădat vechea agenție, reînvie încet

Prieten în viața reală cu Ji Soo, din perioada lor de modeling,  în „Moon Lovers”, Nam Joo Hyuk l-a interpretat pe cel de-al 13-lea Prinț Baek Ah, care a avut o poveste de dragoste tragică, iar publicul l-a adorat pentru acest rol. Imediat după seria din 2016, Nam Joo Hyuk a avut succes atât în hitul „Weightlifting Kim Bok Joo”, cât și în viața amoroasă, începând o relație romantică cu partenera lui din acel serial, actrița Lee Sung Kyung. Cu toate acestea, ei s-au despărțit, iar Joo Hyuk nu a mai avut zvonuri despre relații de atunci. Următoarele sale aventuri nu au avut prea mult succes, drama K din 2017 „Bride of The Water God” a fost aspru criticată de publicul coreean, iar el a câștigat titlul pentru cel mai bun actor nou la Blue Dragon Film Awards 2018 datorită „The Great Battle”, fiind considerat nedemn de către internauți.

Nam Joo-hyuk

În ciuda faptului că în ultimii câțiva ani i-a fost mai bine, se spune că abilitățile de actorie ale lui Nam Joo Hyuk sunt destul de instabile. Potrivit internauților, actorul și-a prezentat bine personajele în seria 2019 „The Light In Your Eyes” și în filmul 2020 „Josée”, doar pentru a fi criticat din nou în seria 2020 „Start Up”.

Pentru a înrăutăți situația, unii l-au acuzat pe actor că și-a trădat fosta agenție YG Entertainment, pentru că a părăsit compania după ce YG l-a susținut cu toată puterea. În acest moment însă, Nam Joo Hyuk a câștigat din nou dragostea internauților prin portretizarea lui Baek Yijin în serialul de succes „Twenty Five, Twenty One” din 2022, iar oamenii îl laudă pentru apariția extraordinară a sa de la cea mai recentă apariție a sa de la Prezentare de modă de toamnă Dior 2022.

Nam Joo-hyuk

Jo Min Kia pierdut totul din cauza controverselor sexuale și a murit
Actorul din rolul Regelui Taejo în „Moon Lovers” a fost Jo Min Ki, cu peste 20 de ani de carieră în industrie, cunoscut și pentru hiturile anterioare precum „Queen Seon Deok” și „East of Eden”. Actorul experimentat a fost și profesor universitar respectat în Coreea, dar acest lucru nu a durat mult. În februarie 2018, mișcarea #MeToo, care a dezvăluit prădători sexuali, a început să câștige teren în Coreea, iar Jo Min Ki a fost acuzată că a hărțuit numeroase studente. În cele din urmă, actorul a recunoscut totul, a demisionat din funcția de profesor și a fost găsit mort în martie 2018. Criminaliștii au arătat că actorul  și-a luat singur viața. 

Jo Min Ki

Jo Min Ki

Hong Jong Hyun – Carieră medie, a strălucit ca răufăcător, dar a picat testul ca protagonist
După „Moon Lovers” a fost difuzat, Hong Jong Hyun a rămas în urmă colegilor săi în ceea ce privește faima. Cu toate acestea, cu o performanță remarcabilă ca unul dintre răufăcătorii serialului, actorul a reușit să lase o impresie profundă. Din nefericire, el nu a fost la înălțimea acestui impuls și în ultimii 6 ani nu a reușit să evolueze prea bine. În 2019, a jucat rolul principal masculin al celebrei drame de weekend „Mother of Mine”, dar a fost complet umbrit de actrița din rolul principal feminin. În următorii 2 ani, Jong Hyun și-a îndeplinit serviciul militar obligatoriu, fiind eliberat în 2021, dar de atunci nu a avut nicio evoluție remarcabilă, în ciuda potențialului său imens.

Hong Jong Hyun

Kang Han Na – Evoluție de la un rol secundar memorabil,  al doilea rol principal și la un rol principal
Jucând-o pe prințesa Yeon Hwa în „Moon Lovers”, Kang Han Na a captat atenția spectatorilor cu frumusețea ei grațioasă și interpretarea carismatică. De-a lungul anilor, ea a lăsat o impresie bună ca al doilea personaje feminin principal în drame de succes precum „Familiar Wife” (2018), „Start-Up” (2020), „My Roommate is a Gumiho” ( 2021).

Anul acesta, a fost distribuită în primul ei rol principal pe ecranul mic din drama istorică „Bloody Heart”, în care joacă rolul unei femei care trebuie să devină regină de dragul supraviețuirii. Drama a avut recent premiera cu un început promițător și recenzii favorabile. „Bloody Heart” promite să fie prima descoperire majoră a lui Kang Han Na, care i-ar aduce mai multe roluri principale în viitor.

Kang Han Na

Kang Han Na

Jin Ki Joo – O muză subestimată a ecranului coreean

Jin Ki Joo nu era un nume familiar publicului când a fost difuzat „Moon Lovers”. Ea a avut primul succes în carieră conducând o dramă pentru prima dată în 2018 :„Come And Hug Me”, urmată de roluri secundare în seriale și film de succes în același an, „Misty” și „Little Forest”. Performanța ei din filmul apreciat de critici „Little Forest” a ajutat-o să câștige diferite nominalizări pentru cea mai bună actriță nouă la premii prestigioase de actorie, inclusiv Baeksang. În 2020-2021, Jin Ki Joo a jucat rolul principal în drama de weekend „Homemade Love Story” și a luat acasă mai multe premii de excelență pentru actoria ei.

Jin Ki Joo

Jin Ki Joo

Seohyun din Girls Generation – Distruge treptat stereotipurile legate de actorii idoli, arătând transformarea ei îndrăzneață în rolurile principale interpretate


Cu aparițiile ei remarcabile, Seohyun a făcut o treabă bună transformându-se în prințesa Woo Hee în „Moon Lovers”, chiar dacă la acea vreme, actoria ei nu era foarte apreciată. La 6 ani după „Moon Lovers”, Seohyun s-a maturizat ca actriță și a făcut efortul de a scăpa de prejudecățile față de un actor devenit idol prin lucrări precum „Bad Thief, Good Thief” (2017), „Time” ( 2018), „Private Lives” (2020).

În 2022, Seohyun a avut o transformare surprinzător de îndrăzneață, conducând filmul Netlflix „Love and Leashes” comedia cu tematică sado-maso, arătându-și maturitatea atât în imagine, cât și în actorie. În prezent, Seohyun se pregătește pentru următoarea ei revenire în dramă în comedia romantică fantastică „Jinxed at First”.

Seohyun

Seohyun

Synopsis Love and Leashes, SNSD's Seohyun Film

Baekhyun din EXO – A luat o pauză de la actorie pentru a se concentra pe cariera sa de cântăreț

Cel mai drăguț și copilăros rol din serial, al 10-lea prinț Wang Eun interpretat de Baekhyun din EXO este considerat personajul comic care schimbă atmosfera dramatică din „Moon Lovers”, dar suferă de un final trist. După ce s-a provocat în actorie cu primul său rol de dramă TV prin „Moon Lovers”, cu o evoluție deosebit de bună aici, Baekhyun a decis să se concentreze complet asupra carierei sale de cântăreț.

Baekhyun este un idol de succes atât ca vocalist principal al EXO, cât și ca solist, dar fanii încă speră să-l revadă pe actorul Baekhyun. În prezent, Baekhyun își îndeplinește serviciul militar.

baekhyun

baekhyun

baekhyun

Kang Ha Neul – De la al doilea rol principal la cel mai bun actor de la premiile Baeksang

După ce a jucat al doilea rol principal masculin, ca al optulea prinț Wang Wook din „Moon Lovers”, Kang Ha Neul a făcut progrese semnificative în cariera sa în ultimii 6 ani. El a obținut constant roluri principale și și-a afirmat talentul actoricesc prin „Midnight Runners” (2017), „Forgotten” (2017) și „When The Camellia Blooms” (2019). A câștigat titlul de „Cel mai bun actor principal la TV” pentru actoria sa genială din „When The Camellia Blooms”. După „When The Camellia Blooms”, Kang Ha Neul a apărut în două filme –  „Waiting For Rain” și „The Pirates: The Last Royal Treasure”. În prezent, el se pregătește să revină în prima sa dramă din ultimii 3 ani, „Trees Die on Their Feet”.

Kang Ha Neul

Kang Ha Neul

Kang Ha Neul

IU – A făcut tranziția de la imaginea „suruorii mici a națiunii” pentru a deveni o adevărată actriță matură

IU a primit odată reacții mixte la actoria ei când a fost lansat „Moon Lovers”, telespectatorii susținând că rolul este prea dificil pentru a fi jucat de  ea . Cu toate acestea, în ultimii 6 ani, IU și-a îmbunătățit actoria incredibil de mult și s-a dovedit a fi o actriță talentată, cu o imagine matură. A primit 2 nominalizări pentru cea mai bună actriță la Baeksang pentru rolul extraordinar interpretat în „My Mister” (2018) și „Hotel Del Luna” (2019). Anul acesta, va avea debutul cinematografic în două filme foarte așteptate – „Broker” și „Dream”. Ambele promit să aducă recunoașterea lui IU ca actriță la următorul nivel.

IU

IU Responds To Controversy Surrounding Storyline And Violence Of “My Ahjussi”  | Soompi

IU

Lee Jun Ki – Abilități de actorie de top neschimbate

Fără îndoială, sufletul lui „Moon Lovers” este al patrulea prinț Wang So, portretizat impecabil de Lee Jun Ki. În ultimii 6 ani, Lee Jun Ki a continuat să ofere performanțe excelente de actorie într-o varietate de genuri. De la „Criminal Minds” (2017), „Lawless Lawyer” (2018), „Flower of Evil” (2020), până la drama în curs de desfășurare „Again My Life”, Lee Jun Ki nu încetează să uimească publicul prin transformarea sa în roluri dificile. . În special, „Again My Life” cariera lui explodează în prezent datorită popularității.

Lee Jun Ki

Lee Jun Ki

Lee Jun Ki

Lee Jun Ki

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s