Park Bo Gum a făcut voluntariat la un centru pentru copii imediat după revenirea din armată

[SBS Star] Park Bo Gum Heads to a Childrens Welfare Center to Volunteer Right After Military Discharge

Actorul Park Bo Gum a fost fotografiat făcând voluntariat la un centru de asistență pentru copii imediat după ce a ieșit din armată.

Pe 17 mai, fandom-ul lui Park Bo Gum „The Ministry of Bo Gum’s Welfare” a distribuit o postare online. Postarea a inclus fotografii cu Park Bo Gum făcând voluntariat la un centru de asistență pentru copii din Seul.

Artistul purta un tricou alb cu mâneci scurte și pantaloni de trening, cu șorț și mănuși, și muncea la sortarea cutiilor.

Alături de aceste fotografii era și o scrisoare de la centrul de asistență pentru copii.

În scrisoare, centrul de asistență socială a scris: „Au trecut 10 ani de când am început să facem acest eveniment „Împărtășirea dragostei”. Am dori să le mulțumim lui Park Bo Gum și fanilor săi – „The Ministry of Bo Gum’s Welfare” – pentru că au fost parte a evenimentului în fiecare an”.

„Copiii noștri folosesc cu bucurie lucrurile pe care ni le-ați trimis în fiecare an. Am primit o mulțime de bunuri din toată lumea și anul acesta. Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră continuu. Park Bo Gum a sortat el însuși mărfurile anul acesta. A sosit cu cadouri pentru copii, apoi a muncit și a muncit să aranjeze lucrurile. A făcut chiar și curățarea zonei după aceea”.

Când a terminat, Park Bo Gum a spus că a petrecut timp cu copiii de acolo.

Centrul de asistență socială a declarat: „Pentru că vremea era frumoasă, Park Bo Gum s-a așezat la masăcu copiii afară, în grădină. Le-a vorbit cu afecțiune; de asemenea, i-a ascultat cu atenție. Ne-a făcut inimile calde, văzându-i împreună așa.”

Apoi, ei au încheiat scrisoarea spunând: „În ultimii 10 ani, Park Bo Gum și The Ministry of Bo Gum’s Welfare” ne-au sprijinit în liniște, fără a face public acest fapt. De fiecare dată când i-am mulțumit lui Park Bo Gum, el ne-a spus că toate recunoștințele ar trebui să fie oferite fanilor săi. Am dori să le mulțumim din nou actorului și fanilor săi pentru sprijinul lor.”

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s