Jung Ga Ram din „Love Alarm” a revenit din armată cu un look mai matur

Primul pictorial al actorului Jung Ga Ram de după eliberarea sa din armată a fost lansat de agenția sa.

Pictorialul special, planificat și produs de Management Soop, îl prezintă pe actorul Jung Ga Ram după revenirea din armată. Atenția a fost concentrată asupra noului său început, deoarece a fost prima sa apariție de după ce a fost eliberat din serviciul militar,  în luna aprilie.

În pictorialul care a fost pre-lansat pe 16 mai, Jung Ga Ramare arată fresh, plin de viață, calm și oferind trei concepte: foarte elegant, modern și urban. Expresia naturală zâmbitoare este cuceritoare.

După ce a fost eliberat din armată, Jung Ga Ram a spus: „Fac ceea ce am scris. Merg în excursii în familie, mănânc multă mâncare delicioasă, fac mișcare și mă mențin ocupat. De asemenea, mă pregătesc pentru următorul meu proiect și sunt foarte încântat și vreau să particip la orice lucru care poate fi distractiv și de lucru. Anul acesta este un an în care vreau să-mi folosesc bine energia după ce am fost eliberat din armată”, exprimându-și așteptările pentru activitățile viitoare.

Întrucât a împlinit deja vârsta de 30 de ani, actorul a arătat și o înfățișare mai matură. El a atras multă simpatie jucând în serialul hit de la Netflix „Love Alarm”, așa că publicul așteaptă cu nerăbdare viitorul său rol de dragoste.

Așa cum și-a arătat prezența de neegalat și aura unică prin performanțe solide și puternice, cum ar fi filmele „Beasts Clawing at Straws”, „Jo Pil-ho: The Dawning Rage”, „The Odd Family: Zombie On Sale” și „Believer”, pare că ne putem aștepa și la roluri mai mature din partea sa în viitor.

După filmare, el a spus:  „M-am bucurat să fiu în fața camerei după o lungă perioadă de timp și m-am simțit timid să mă văd pe ecran. Mi-a plăcut atât de mult încât nu am putut să aleg unul pentru că puteam arăta diverse aspecte ale fiecărui concept, și a existat o scenă în care am dansat ușor în conținutul video și a fost incomod la început, dar am fost mândru și a fost distractiv să văd că mă bucur de asta”.

Când a fost întrebat ce fel de actor vrea să fie în viitor, el a spus: „Cred că este o întrebare foarte dificilă de răspuns de fiecare dată. Poate fi un răspuns evident, dar vreau să fiu un actor confortabil, cald, și să fie mereu văzut. Vreau să vă arăt mai multă energie activă pe viitor”, a spus el.

Imediat după debutul său, Jung Ga Ram a fost recunoscut pentru abilitățile sale de actor prin câștigarea premiului pentru actor nou  la a 53-a ediție a Festivalului de Film Daejong pentru rolul său din filmul „4th Place”. 

 

Sursa: hancinema

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s