Kim Go Eun începe un nou capitol al relației ei cu Jinyoung din GOT7 în noul teaser din “Yumi’s Cells 2”

Watch: Kim Go Eun Begins A New Chapter Of Her Life With GOT7’s Jinyoung In “Yumi’s Cells 2” Teaser

K-Drama “Yumi’s Cells 2” a lansat un nou teaser super incitant!

Bazat pe webtoon-ul popular cu același nume, „Yumi’s Cells” spune povestea unei angajate de birou obișnuite pe nume Yumi – din punctul de vedere al numeroaselor celule cerebrale din capul ei care îi controlează fiecare gând, sentiment și acțiune. Kim Go Eun joacă rolul principal al lui Yumi, o femeie obișnuită care se luptă să-și exprime sentimentele.

Teaserul începe cu zilele din trecutul lui Yumi, în care a râs și a plâns cu celulele ei în timpul unui capitol anterior din viața ei centrat în jurul poveștii ei de dragoste cu Goo Woong (Ahn Bo Hyun). Scenele surprind dragostea lor pasională, de la sărutul lor dulce până la despărțirea în lacrimi.

Cu toate acestea, spectacolul se oprește brusc după un final trist când celula scriitorului strigă brusc „Tăiați”, spre surprinderea și consternarea celorlalte celule. Celula emoțională întreabă: „Se termină așa?” iar celula de anxietate și celula politicoasă își exprimă ambele dezamăgirea. Celula scriitorului zâmbește și dezvăluie cu mândrie: „De aceea am pregătit asta! Este scenariul pentru sezonul 2!” Aruncând scenariul în aer, celulele sărbătoresc cu mare entuziasm.

Povestea lui Yumi începe din nou odată cu apariția frumosului ei coleg de muncă Yoo Babi (Jinyoung de la GOT7), anticipând schimbările incredibile care vor apărea în viața lui Yumi. Yoo Babi spune: „Hai să mergem împreună”, dar Yumi pare să ezite. Yumi răspunde: „Nu sunt sigură dacă pot.” Cu toate acestea, Yoo Babi asigură ferm: „Poți.”

„Yumi’s Cells 2″ va avea premiera pe 10 iunie. Vedeți mai jos teaserul complet!

 

Surse: soompi, hancinema

Un gând despre „Kim Go Eun începe un nou capitol al relației ei cu Jinyoung din GOT7 în noul teaser din “Yumi’s Cells 2”

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s