Kim Sae Ron a lovit cu mașina un transformator eclectric, provocând o pană de curent în zonă + declarația agenției

Au fost dezvăluite detalii suplimentare despre accidentul sub influența alcoolului al actriței Kim Sae Ron, care a avut loc în dimineața zilei de 18 mai.

În dimineața zilei de 18 mai, la aproximativ 8:00 (ora Coreei), poliția a oprit un vehicul după ce acesta a intrat într-o o cutie de transformator electric situată pe marginea drumului, lângă Cheongdam-dong, Gangnam. Odată ce polițiștii au oprit vehiculul, au identificat șoferul, suspectat că ar fi condus sub influența alcoolului, drept actrița Kim Sae Ron. Când poliția i-a cerut lui Kim Sae Ron să facă un test cu etilotestul, Kim Sae Ron a refuzat și a cerut să fie transportată la spital pentru un test de sânge.

În acest moment, conform rapoartelor suplimentare de investigație, SUV-ul lui Kim Sae Ron a lovit cutia unui transformator electric de pe marginea drumului, carcasa de protecție din jurul cutiei fiin distrusă, iar cutia smulsă din poziția sa în pământ. Unii martori au mai susținut că SUV-ul a lovit cutia de mai multe ori, provocând o serie de zgomote puternice, dar șoferul nu a ieșit să verifice avariile și a încercat să plece. (O fotografie a scenei poate fi găsită mai jos.)

Drept urmare, mai multe imobile din zonă au suferit pene de curent, inclusiv semaforul s-a  oprit. Companiile din zonă au raportat, de asemenea, întreruperi ale sistemului de procesare a plăților, unele fiind forțate să se închidă pentru dimineață. Accidentul a dus la reparații importante care au durat aproximativ 5 ore.

Între timp, agenția de management a lui Kim Sae Ron, GOLD MEDALIST, a emis și o declarație oficială ca răspuns la știrile privind acuzațiile recente ale vedetei că a condus în stare de ebrietate. Agenția a comentat scurt: „Kim Sae Ron a fost supusă unui test de sânge pentru a primi cele mai precise rezultate. După testul de sânge, Kim Sae Ron a fost escortat acasă cu un tutore. Rezultatele testului de sânge vor fi disponibile în 2 săptămâni, iar ulterior, Kim Sae Ron plănuiește să participe cu seriozitate la ancheta poliției.”

 

Sursa

 

 

Un gând despre „Kim Sae Ron a lovit cu mașina un transformator eclectric, provocând o pană de curent în zonă + declarația agenției

  1. mariagrafu

    Pot spune doar că dacă este cu bună intenție ceea ce a făcut și nu era adormita sau obosita la volan când a făcut toate aceste ,, deranjamente ” … Cariera ei este pusă în pericol.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s