Zeița norocului îl vizitează pe cel mai ghinionist om în trailerul K-Dramei”Jinx’s Lover”

Jinx's Lover

O zeiță a norocului merge să cunoască un tip special, ghinionist, într-un nou teaser pentru viitoarea K-Drama KBS2, „Jinx’s Lover”!

Cu Seohyun de la Girls’ Generation, Na In Woo și multe alții în distribuție, „Jinx’s Lover” de la KBS2 spune povestea unui bărbat a cărui viață este plină de nenorociri și a unei femei care crede că viața ei este blestemată.

În cel mai recent teaser al dramei, actorul Na In Woo își face intrarea în rolul principal masculin al dramei, Gong Soo Kwang, care aduce ghinion oriunde merge. Chiar și la piața unde lucrează, colegii vânzători ai lui Gong Soo Kwang au avut parte de ghinionul lui. Într-o zi, Gong Soo Kwang observă că lucrurile sunt și mai „ghinioniste” decât de obicei. La prima oră de dimineață, periuța lui se rupe în timp ce se spală pe dinți. Apoi, în drum spre serviciu, i se dezumflă roata. Gong Soo Kwang remarcă apoi: „Se pare că urmează ceva mare…”

În continuare, protagonista feminină a poveștii, Seul Bi (Seohyun), ajunge într-un mic birou, unde se comportă ca și cum ar descoperi obiecte obișnuite pentru prima dată în viața ei. În curând, Seul Bi ajunge la piața în aer liber, unde se îndreaptă direct către magazinul de pește și spune: „Mă bucur să te văd, Gong Soo Kwang!”.

Ce se întâmplă când o zeiță a norocului îl întâlnește pe cel mai ghinionist tip din lume?  „Jinx’s Lover” va avea premiera luna viitoare, pe 15 iunie.

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s