HYBE o protejează pe Kim Garam oferind o declarație detaliată despre acuzațiile de violență școlară + aceasta va lua o pauză

HYBE Releases Detailed Statement Regarding LE SSERAFIM’s Kim Garam’s School Violence Allegations + Kim Garam To Temporarily Halt Activities

Agenția HYBE a oferit un comunicat foarte lung cu  multe detaliii despre scandalul lui Kim Garan din LE SSERAFIM. Găsiți mai jos toate detaliile bogate oferite de companie.

Imediat ce Kim Garam a fost anunțată ca membră a grupuluiLE SSERAFIM, spațiul public  a fost invada de zvonuri despre violența școlară, pe care Source Music le-a negat rapid. La începutul acestei săptămâni, Source Music și fosta școală a lui Kim Garam au emis scurte declarații ca răspuns la presupusele noi dovezi ale violenței sale în școală.

Pe 19 mai, presupusa victimă din școală a lui Kim Garam a lansat o declarație oficială prin reprezentantul său legal. În declarație, ei au împărtășit: „Avizul privind rezultatele Comitetului de violență în școală, care a fost dezvăluit recent în comunitățile online, este adevărat. Violența din școală a lui Kim Garam este de asemenea adevărată.” Presupusa victimă a cerut apoi scuze sincere de la HYBE, adăugând că ar dezvălui mai multe dovezi dacă nu vor primi scuze. HYBE a lansat o declarație oficială ca răspuns la noua declarație, iar pe 20 mai, agenția a împărtășit mai multe detalii despre problemă.

Citiți aici noua declarație de răspuns comună a HYBE și Source Music:

Bună, acesta este HYBE/Source Music.

Am dori să vă informăm despre poziția noastră cu privire la acuzațiile suplimentare legate de Kim Garam de la LE SSERAFIM.

În primul rând, am dori să ne cerem scuze pentru că am provocat îngrijorare fanilor cu aceste acuzații. Inițial, ne-am abținut să clarificăm detaliile faptelor confirmate prin intermediul membrilor înșiși și al multor declarații ale unor terți, din îngrijorarea că identitățile și informațiile personale sensibile ale minorilor, inclusiv cele ale colegilor lor implicați în incident, vor fi dezvăluite. Cu toate acestea, zvonurile exagerate conform cărora Kim Garam ar fi fost un autor unilateral de violență în școală, care a fost implicată în mod obișnuit cazuri în violență fizică, s-au răspândit continuu pe rețelele de socializare și comunitățile online, și au fost difuzate doar informații unilaterale, așa că am dori să corectăm acuzatiile.

Înainte de a intra în detalii, punctele cheie ale acuzațiilor legate de comisia de violență școlară sunt următoarele:

Yoo Eun Seo (un alias), un client al firmei de avocatură Daeryun, a făcut o fotografie cu un coleg de clasă, care se schimba la școală și purta doar lenjerie intimă în acel moment, fără permisiune, și a postat-o ​​public pe rețelele de socializare sub numele unui alt prieten ( ceea ce se afirmă clar și în comitetului de violență școlar de vară menționat de Daeryun). Kim Garam și prietenii ei, care s-au supărat din cauza acestui incident, s-au confruntat cu Yoo Eun Seo, dar nu a existat violență fizică. Yoo Eun Seo și-a recunoscut greșelile, dar nu a fost pedepsită pentru acțiunile ei. Mai degrabă, ea i-a arătat pe colegii de clasă care o confruntaseră ca făptași, i-a îndrumat comisiei de violență a școlii și apoi i-a transferat la o altă școală. Drept urmare, Kim Garam și prietena ei au fost pedepsite de comisia de violență a școlii.

Vom explica în detaliu chestiunile legate de membră mai jos.

Aceasta este o explicație a conținutului legat de comisia școlară de violență.

În 2018, când Kim Garam era în primul an de gimnaziu, a fost convocată la comisia școlară pentru violență și sancționată. Vom explica faptele detaliate deoarece contextul general poate fi înțeles doar atunci când situația și detaliile comisiei de violență școlare sunt explicate pe deplin. În acest caz, făptuitorul, care a făcut prima dată ceva teribil de greșit împotriva colegilor săi, a solicitat o comisie de violență a școlii, iar Kim Garam, care lua măsuri pentru prietena ei, a fost considerată agresor.

Kim Garam a fost prietenă cu Yoo Eun Seo timp de aproximativ două luni din martie până în aprilie 2018, care a fost începutul primului an de gimnaziu. Cu toate acestea, a existat o ceartă timp de aproximativ trei ore la retragerea pe care au avut-o la începutul anului școlar, când a fost dezvăluit că Yoo Eun Seo a vorbit urât pe Kim Garam și pe ceilalți prieteni ai ei și s-a încheiat după ce au și-au cerut scuze unii altora. Cu toate acestea, Yoo Eun Seo a raportat incidentul prietenului ei apropiat, iar Yoo Eun Seo și prietenii ei apropiați au amenințat că vor folosi violența fizică împotriva lui Kim Garam. Din cauza acestui incident, Kim Garam a rupt legăturile cu Yoo Eun Seo.

Mai târziu, Yoo Eun Seo a făcut o poză cu „D”, o prietenă apropiată a lui Kim Garam, care purta doar lenjerie intimă în timp ce ea se schimba la școală și a încărcat această fotografie public pe contul de socializare al prietenului ei „A”. În acel moment, „D” a fost foarte șocată mental și un total de cinci prieteni, inclusiv Kim Garam, s-au confruntat cu Yoo Eun Seo despre comportamentul ei greșit în numele lui „D”. Kim Garam și prietenii ei, care erau supărați de răspândirea fotografiei ilegale a prietenei lor „D”, s-au întâlnit separat cu Yoo Eun Seo pentru a se plânge și, în acest proces, au înjurat-o. Yoo Eun Seo și-a recunoscut fapta greșită, dar nu a fost pedepsită de școală sau de comisia de violență a școlii.

În acest proces, Yoo Eun Seo a cerut un comitet de violență în școală, susținând că Kim Garam și mulți dintre prietenii ei au agresat-o, așa că a avut loc o întâlnire cu Kim Ga Ram și prietenul „B”, care l-au ajutat pe „D”, ca făptuitori și Yoo Eun Seo ca victimă.

Cu toate acestea, înainte ca ședința comitetului școlar pentru violență convocată de Yoo Eun Seo să poată fi încheiată, ea s-a transferat în mod voluntar când s-a discutat despre un „transfer forțat” la cererea lui „D”, victima incidentului foto. În cele din urmă, măsurile comisiei de violență școlare au fost date la doi elevi, Kim Garam și „B”, care fuseseră evidențiați [ca făptuitori] de Yoo Eun Seo, care a părăsit școala.

Yoo Eun Seo s-a transferat în provincie și s-a mutat înapoi la școala de lângă a lui Kim Garam o lună sau două mai târziu.

Sunt mulți colegi care înțeleg principalele puncte legate de ședința comitetului școlar pentru violență care a avut loc la acea vreme.

Pe lângă persoanele direct implicate, există mai multe persoane care au legătură cu eea și mulți colegi de școală care sunt la curent cu punctele cheie ale ședinței comitetului școlar pentru violență care a avut loc în iunie 2018. Pe lângă distincția dintre elevul făptuitor și elevul victimă, așa cum este indicat la suprafață de către comitetul de violență din școală, există mai mulți elevi care au recunoscut acțiunile lui Yoo Eun Seo de a solicita un comitet de violență la școală și de a se pretinde victimă, în ciuda faptelor sale grave, ca fiind problematice. Există multe părți terțe care pot depune mărturie despre acest lucru.

Kim Garam a fost, de asemenea, o victimă a violenței școlare.

După ce a fost afectată de situația nefericită cu comisia de violență a școlii, zvonuri ridicole despre Kim Garam s-au răspândit în toată școala. În timpul gimnaziului, Kim Garam a fost rănită de zvonuri false rău intenționate, cum ar fi „A lovit o prietenă cu un ghiveci” și „A fost forțată să se transfere”. Ulterior, prin medierea unui profesor de școală, a primit chiar scuze directe de la elevul care a răspândit zvonuri false.

În plus, unii elevi au forțat-o pe Kim Garam și prietenii ei să intre într-o conversație de grup și au tachinat-o sau înjurat-o. Când Kim Garam a părăsit  grupul de chat, au invitat-o ​​din nou, iar dacă nu a citit mesajele, au hărțuit-o pentru că nu le-a citit și nu a răspuns. Nu numai colegii de clasă, ci mai mulți elevi din alte școli care erau complet străini de Kim Garam au intrat în chat și au atacat-o verbal pe Kim Garam și pe prietena ei. Neputând să mai suporte o astfel de hărțuire, Kim Garam și prietena ei au cerut ajutor profesorului lor.

Kim Garam a fost rănită recent de zvonuri false.

Kim Garam a fost afectată de tot felul de zvonuri încă de la debutul ei și am dori să clarificăm că toate zvonurile următoare nu sunt adevărate.

1. „Kim Garam a fost forțat să schimbe școlile prin transfer” nu este adevărat.

Kim Garam a locuit în Seul de la grădiniță până la al doilea an de școală elementară și, datorită slujbei tatălui ei, ea a petrecut restul de patru ani de școală elementară în Gwangju. Apoi, când se pregătea să intre în liceu, s-a întors la Seul și a intrat într-o școală gimnazială lângă reședința ei, iar în prezent urmează liceul. În timpul acestui proces, ea nu a fost niciodată forțată să se transfere de la școală.

2. Zvonuri precum „A lovit capul unui prieten cu un ghiveci de flori” și „A spart capul unui coleg de clasă cu o cărămidă” nu sunt adevărate.

Toate aceste zvonuri sunt false, iar Kim Garam a fost vătămată de astfel de zvonuri când era și ea la gimnaziu. Prin medierea unui profesor de școală, ea a primit chiar scuze directe de la elevul care a recunoscut că a răspândit zvonurile false, iar pentru asta au fost prezenți mai mulți prieteni.

3. „Chiar a mers la școală într-o mașină de poliție și a participat la lupte de grup sau a agresat fizic alți elevi” nu este, de asemenea, adevărat.
Kim Garam nu a agresat fizic alți elevi și nici nu a participat la lupte de grup și, de asemenea, nu a mers niciodată la școală într-o mașină de poliție. Toate acestea sunt zvonuri false rău intenționate.

4. „Ea a băut și a fumat” este, de asemenea, un zvon care nu este adevărat.
Kim Garam nu a fumat sau băut niciodată alcool până acum. A fost rănită în primul an de gimnaziu când unii elevi au transmis un raport fals că Kim Garam fumează în glumă. După ce s-a întâlnit cu profesoara ei, Kim Garam a mers să facă un test de nicotină cu părinții ei pentru a se clarifica și a prezentat rezultatele profesorului ei, iar ea a explicat direct prietenilor ei zvonurile false despre fumatul ei.

5. „A vorbit urât pe alți artiști” nu este, de asemenea, adevărat.
Este, de asemenea, un zvon fals rău intenționat că Kim Garam a spus cuvinte grosolane și vulgare despre alți artiști. Kim Garam nu a spus niciodată că este o fană a unui anumit artist de sex masculin și nu a avut niciodată emoții negative și nici nu a emis judecăți asupra membrilor grupului ei despre alte membre  din grupul de fete.

6. „Ea a semnat ca stagiară la o altă agenție și a fost eliminată din grupul de debut” nu este adevărat.
Kim Garam nu a fost niciodată stagiar al unei alte agenții înainte de Source Music. În plus, zvonul rău intenționat că ea a fost membră de debut al grupului într-o altă agenție și că contractul i-a fost reziliat din cauza acțiunilor ei din trecut și a problemelor de personalitate nu este adevărat.

Am declarat anterior, înainte de debutul artiștilor, că îi vom acționa în justiție fără nicio înțelegere sau clemență pe cei care răspândesc afirmații rău intenționate sau zvonuri false care încearcă să-i calomnieze. Dintre zvonurile false menționate mai sus, am început deja să luăm acțiuni în justiție cu privire la aspectele pentru care au fost colectate dovezi și intenționăm să luăm acțiuni legale suplimentare pentru celelalte chestiuni după ce găsim probe.

Ne cerem scuze tuturor și cerem înțelegere.

Situația care a devenit în prezent o problemă cu Kim Garam implică mulți minori, așa că am încercat să rezolvăm problema fără a dezvălui publicului detaliile adevărului. Cu toate acestea, la momentul debutului ei, situația a devenit una în care nu aveam de ales decât să luăm măsuri, deoarece informațiile false fără temei despre Kim Garam s-au răspândit pe scară largă și au fost dezvăluite, de asemenea, conținutul legat de reuniunea comitetului școlar pentru violență, cu afirmații unilaterale. printr-o firmă de avocatură, așa că regretăm că trebuie să explicăm problemele sensibile cu privire la colegii ei.

În plus, ne cerem scuze din nou pentru discursul și comportamentul greșit al lui Kim Garam din trecut. Deși a fost o dispută verbală care a avut loc în timp ce a susținut o prietenă care a fost rănită, ea și-a recunoscut personal greșelile și reflectă profund la acel punct că a folosit cuvinte de blestem și s-a comportat într-un mod în care celălalt s-a simțit amenințat.

După ce a fost trimisă la comisia de violență a școlii în primul an de școală, Kim Garam a devenit, de asemenea, o victimă care a fost rănită de hărțuirea cibernetică și violența școlară, dar s-a dedicat constant viselor și viitorului ei.

În mijlocul acestei situații, ea a suferit emoțional după ce a  fost atacată prin tot felul de zvonuri în timpul procesului de debut. După discuții cu Kim Garam, am decis că Kim Garam va opri temporar activitățile și se va concentra pe vindecarea inimii rănite. LE SSERAFIM va promova temporar ca cinci membre până când Kim Garam se va întoarce după ce se va recupera.

Aceste situații s-au petrecut pe un fundal complicat în timpul primului an de gimnaziu, dar însăși Kim Garam se uită înapoi la acțiunile ei imature și reflectă profund asupra lor. Solicităm înțelegerea generoasă a tuturor.

În cele din urmă, ne cerem scuze că nu avem de ales acum decât să dezvăluim situația exactă în ceea ce o pe privește Kim Garam și pentru că am creat neplăceri din cauza artistului agenției noastre. În special, ne cerem scuze sincer pentru că am provocat îngrijorare tuturor fanilor care susțin LE SSERAFIM.

 

Sursa

4 gânduri despre „HYBE o protejează pe Kim Garam oferind o declarație detaliată despre acuzațiile de violență școlară + aceasta va lua o pauză

 1. Goter

  Ultimele cuvinte din declaratie…. ce fani mai au si astea? Tre’ sa fi idiot ca sa le sustii in continuare.
  Si inca ceva: „se va concentra pe vindecarea inimii rănite.” Chestia asta… nu pot sa ma opresc din ras. Gen „o vai, am distrus viata cuiva, auu, inima mea”
  P.s doar „fanii” lor idioti pot sa creada ce zice aici (si daca e putin adevar, n are cum sa fie adevarat totul). Ma intreb cine a mintit, Garam sau HYBE .

  Hai sa sustinem Ssexrafim si infractoarele din el in continuare!! (Si apropo, si draguta Sakura din mirobolantul Izone e o o inganfata cum n am mai pomenit, iar ailalta cu parul scurt tot din izone se imbraca de imi vine sa vomit pe ea)

  Apreciază

  Răspunde
  1. Kp

   :))) tu ești fană BTS, nu? Ca altfel nu văd frustrarea și supărarea asta pe toate membrele. Toate sunt drăguțe, de îmbrăcat este o lume liberă se pot îmbracă cum vor sau cum vor stiliștii, ca na ele au stiliști nu au timp sa comenteze pe altii pe aci :))(

   Apreciază

   Răspunde
  2. Kookie

   Frate, are probleme de sanatate si tu te iei de ea ?! Nu urmaresc Le Sserafim dar nu e cum spui tu, Garam nu a dat bullying nimanui e INOCENTA. Esti fix ca un copil de 6 ani care daca aude un zvon fals il raspandeste peste tot. Sakura chiar nu e o inganfata cum spui tu si fata cu parul scurt se numeste Chaewon, are 22 de ani, deci daca o luam logic poate sa se imbrace FIX CUM ARE EA CHEF, nu trebuie sa ceara voie unui idiot/idioate ca tine

   Apreciază

   Răspunde
 2. ness

  Sakura și-a început deja cariera când Garam învăța să vorbească
  Kazuha a lăsat în spate o carieră în gimnastică
  Yunjin are un potențial foarte mare ca artistă, iese mult în evidență

  Garam ar face bine să plece, doar strică tot
  cam prea multe zvonuri a acumulat fiind doar „victimă”
  Eunseo a încercat să se sinucidă și e supravegheată 24/7 acum. HYBE să explice anume această parte

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s