K-Drama lui Seo Ye Ji, “Eve”, amână premiera și anulează conferința de presă

Seo Ye Ji’s New Drama “Eve” Postpones Premiere Date + Cancels Press Conference

COVID-ul a dat multe bătăi de cap producției serialului “Eve”, care marchează revenirea lui Seo Ye Ji pe micile ecrane.

Cu doar câteva zile înainte de premiera programată, tvN a anunțat că va amâna premiera pentru drama „Eve” cu o săptămână. 

„Eve” este o nouă dramă de dragoste și răzbunare despre un proces de divorț de 2 trilioane de woni (aproximativ 1,7 miliarde de dolari) al unui chaebol, care șochează întreaga țară. Fără să știe publicul, procesul este rezultatul unei scheme de răzbunare atent calculate timp de 13 ani. Pe lângă faptul că marchează revenirea lui Seo Ye Ji pe micul ecran, în drama vor mai juca și Lee Sang Yeob, Park Byung Eun și Yoo Sun.

Pe 20 mai, producătorii „Eve” au anunțat oficial că drama va avea premiera pe 1 iunie în loc de 25 mai, așa cum era programat inițial :„Deși [‘Eve’] este o dramă preprodusă, din cauza diferiților factori precum COVID-19, filmările au fost amânate mult”, au explicat aceștia. „Suntem încă în pline filmări și, din cauza programului nostru strâns pentru lucruri precum post-producția, am ajuns să amânăm prima noastră difuzare cu o săptămână.”

Producătorii dramei au anunțat, de asemenea, că au anulat conferința de presă pentru „Eve” din cauza programului lor strâns de filmări – și au adăugat că decizia nu are legătură cu controversa trecută a lui Seo Ye Ji, așa cum au speculat unii: „Din cauza programului nostru de filmări, ne-a devenit imposibil să ținem o conferință de presă”, au spus aceștia. „Unii au speculat că [această decizie] se datorează presiunii implicate de întoarcerea lui Seo Ye Ji, dar nu este adevărat. Pur și simplu din cauza programului nostru de filmare nu putem ține o conferință de presă.”

Totuși, nu a mai rămas mult până pe 1 iunie.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s