Jessica primește critici pentru promovarea trupei chineze din care va face parte în apropierea aniversării Girls’ Generation!

Fosta membră Girls’ Generation, Jessica, primește critici dure de la fani, deoarece promovează trupa de fete din care va face parte în urma unei emisiuni, în apropierea celei de-a 15-a aniversare a grupului legendar.

În data de 20 mai, Jessica a postat pe contul său de Instagram un videoclip despre un program de supraviețuire din care face parte, în urma căreia un grup de fete din China va debuta, numit „Sisters Who Make Waves, sezonul 3”.

Videoclipul o arată pe artistă în timp ce își etalează abilitățile de dans pe scenă, fiind îmbrăcată într-o rochiță și o beretă albă asortată. Cometariile fanilor săi au fost pline de entuziasm, încântați să vadă revenirea Jessicăi pe scenă. Cu toate acestea, alți fani au criticat-o dur pentru că își face reclamă propriului debut în China cu o altă trupă, în perioada în care se apropie cea de-a 15-a aniversare de la debutul trupei Girls’ Generation.

Emisiunea are ca scop debutul artistelor în vârstă de 30 de ani și mai mult, care au fost cândva în trupe, într-un singur grup. Printre cele care vor redebuta în China se numără și Fei și Jia din miss A.

Sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s