LE SSERAFIM anulează activitățile pentru 20 mai în lumina scandalului cu Kim Garam

Așa cum controversa despre Kim Garam continuă să ia amploare în Coreea de Sud, LE SSERAFIM a anulat programul pentru azi, 20 mai.

Atenție: mențiune de sinucidere.

În dimineața zilei de 20 mai, Source Music a anunțat oficial că toate activitățile trupei LE SSERAFIM pentru azi, inclusiv o apariție la „Music Bank„, au fost anulate. Iată declarația agenției:

„Bună ziua, aici e Source Music.
Venim cu un anunț privind programul trupei LE SSERAFIM pentru ziua de 20 mai.
LE SSERAFIM nu va apărea la emisiunea „Music Bank” de la KBS2, programată la ora 15:00, și nu va participa la întâlnirea cu fanii prin apel, la ora 20:00, așa cum a fost plănuit.
Cerem scuze fanilor care erau în așteptarea trupei.
Cerem înțelegere celor care au fost selectați să participe la înregistrarea pentru „Music Bank”.
De asemenea, plănuim să reprogramăm evenimentul de întâlnire cu fanii prin apel pentru o altă perioadă, și vom notifica fanii cu informații suplimentare în curând.
La sfârșit, vom veni rapid cu o declarație privind acuzațiile aduse împotriva membrei LE SSERAFIM de îndată ce vom termina să revizuim datele.
Vă mulțumim.”

În această săptămână, o poză a unui document ce este o înregistrare oficială de la comitetul de violență în școală a ajuns online. Titlul documentului indică că este o notiță să fie luate mai multe măsuri împotriva lui Kim Garam, agresoarea incidentului.

Pe 19 mai, reprezentantul legal al victimei incidentului a venit cu o declarație detailată spunând că documentul respectiv este adevărat și că Kim Garam se găsește vinovată de violență în școală de către comitet în anul 2018.

Firma de avocatură a mai declarat că victima nu a fost cea care a postat original pozele cu Kim Garam în aprilie, ea a fost batjocorită de prietenii lui Garam și de persoane pe care nu le cunoaște încă de când HYBE a negat acuzațiile și a insistat că idolul a fost de fapt victimă. Potrivit firmei de avocatură, atacurile primite online au făcut-o pe victimă să-și dorească să se sinucidă și să plece din școală, iar mama ei stă lângă ea 24 de ore pe zi pentru a se asigura că ea nu se va răni. Firma a acuzat HYBE ca i-a oferit victimei un al doilea val de agresiune și a declarat că a încercat să contacteze agenția pe acest subiect, dar nu a primit nici un răspuns.

Firma a cerut agenției HYBE să-și ceară scuze și să modifice declarația precedentă prin care se spune că Garam a fost victima, declarând că „A” nu este interesată de compensație, dar vrea ca adevărul să fie dezvăluit și că atacurile la adresa ei să înceteze. Ei au mai spus că dacă HYBE nu va fi de acord, toate înregistrările de la comitetul de violență în școală vor fi dezvăluie, la fel ca și mesajele pe care Garam le-a trimis victimei.

În seara zilei de ieri, HYBE a răspuns cu un anunț spunând că descrierea evenimentelor de către firma de avocatură este doar dintr-un punct de vedere, și că vor veni cu o altă declarație după ce vor examina acuzațiile aduse.

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s