Kang Hye Won (ex-IZ*ONE) spune că nu e recunoscută când merge cu metroul

Kang Hye Won, fosta membră IZ*ONE, a dezvăluit că uneori ia metroul când traficul este prea aglomerat.

Pe 31 mai, Kang Hye Won a avut un interviu cu revista Star1, pentru ediția din luna iunie. Un pictorial cu Kang Hye Won va fi, de asemenea, inclus în ediția de iunie.

În interviu, Kang Hye Won a vorbit despre programul ei actual, după finisarea promoțiilor cu IZ*ONE. Kang Hye Won a apărut la mai multe programe TV, a postat conținut pe canalul ei de YouTube și a rămas ocupată și după zilele cu IZ*ONE.

În prezent, ea a dezvăluit că își dorește să se concentreze pe actorie și este în așteptarea unui proiect. Ea a spus: „Vreau să mă concentrez pe actorie. Chiar îmi doresc să vă salut din cadrul unui proiect bun.”

Artista a dezvăluit că păstrează legătura cu membrele IZ*ONE și rămân prietene la fel de apropiate. Fiind întrebată care este modelul ei de urmat, Hye Won a răspuns fără ezitare că e IZ*ONE: „Sunt multe membre minunate de la care pot învăța.”

Kang Hye Won a surprins în timpul interviului când a dezvăluit că încă folosește transportul public. Ea a explicat: „Când traficul e aglomerat, iau metroul. Nimeni nu mă recunoaște chiar dacă sunt în metro în timpul orelor de vârf”.

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s