„Nu a fost în zadar” WJSN, câștigătoare la „Queendom 2”, urmată de LOONA

Ultimul episod al emisiunii „Queendom 2” de la Mnet a fost difuzat live astăzi, iar titlul final de câștigătoare îl are trupa WJSN!

Episodul de astăzi s-a început cu Taeyeon, masterul emisiunii, care a explicat cum a fost aleasă câștigătoarea. 40,000 de puncte au fost adăugate pentru ultimele trei bătălii, și 60,000 de puncte vin pentru bătălia finală. Scorul pentru competiția finală a constat din 5000 de puncte acumulate de la videoclipurile de la competițiile precedente, 5000 de puncte pentru alegerea fanilor și 20,000 de puncte pentru voturile venite în timpul difuzării live.

Înainte de competiția finală, clasamentul creat în urma celor trei runde a găsit-o pe Hyolyn pe prima poziție, urmată de WJSN, Brave Girls, VIVIZ, LOONA și Kep1er. Hyolyn a comentat: „E un lucru bun că am reușit să mă mențin pe prima poziție până la episodul final. Voi da tot ce pot ca să arăt o evoluție care nu vă va dezamăgi.”

Membrele WJSN au comentat și ele: „Nu putem să credem că finala deja e în fața noastră și are un gust dulce amărui. Ne-am pregătit din greu, deci vom urca pe scenă fără regrete”. Apoi a fost dezvăluit topul melodiilor de revenire ce au fost lansate de participante în cadrul emisiunii, unde LOONA vine pe prima poziție, urmată de WJSN, VIVIZ, Kep1er, Brave Girls, și apoi Hyolyn.

„Nu ne-am așteptat ca melodia noastră să vină pe primul loc” au spus membrele LOONA. „Suntem confuze, dar vă mulțumim că ați ascultat melodia noastră. Vă mulțumim că ați ascultat toate cele șase melodii”. WJSN, care a venit a doua în acest clasament cu melodia nouă lansată, a spus: „Vă mulțumesc că nu ați evitat melodia. Numărul nostru pentru azi e doi, deci să votați numărul doi!”

Hyolyn a dat startul competiției finale, urcând prima pe scenă. Melodia pregătită de ea se numește „Waka Boom”, pe care a primit-o trei ani în urmă. Hyolyn a apărut încrezută în sine, spunând: „Acum eu sunt un pic diferită față de cum eram atunci, deci am adus mici modificări.” Ea a completat evoluția cu ajutorul lui Lee Young Ji, care a ajutat-o pentru partea de rap.

Următoarele ce au venit pe scenă au fost fetele din WJSN. Exy a zis: „Nu e nici un compozitor care să cunoască culoarea trupei WJSN mai bine ca mine.” Oferind o introducere despre melodia „AURA”, Exy a continuat: „Am muncit din greu să ne pregătim pentru finală, cu dorința de a arăta o melodie completă în stil WJSN. E despre încredere în sine și mândrie. Dacă se va scrie o carte despre WJSN, „AURA” va fi ultima pagină. Vreau să dau startul la mai multe provocări cu această melodie.”

Trupa Kep1er a dorit să arate cât de puternică este pe scenă cu ultima apariție la „Queendom 2”. Melodia selectată de fete se numește „THE GIRLS (can’t turn me down)” și a creat o evoluție incendiară, cum și era de așteptat. Privind la ecran, Yuna din Brave Girls a comentat: „Nu cumva Kep1er e „Aga Queen”? Pot să văd stilul picant”.

Următoarele pe scenă au fost fetele din VIVIZ. Ele au captat atenția pentru că au ales o opinie diferită de cea a publicului. Melodia aleasă se numește „Red Sun”, și e o melodie care a fost plăcută de membre pe când erau în GFRIEND, dar care nu a putut fi cântată din mai multe circumstanțe. Melodia a fost cândva o candidată pentru o revenire a trupei GFRIEND. Idolii din VIVIZ au captat atenția publicului cu actoria de calitate și au transformat scena într-un muzical.

Trupa LOONA a urcat a cincea pe scenă. Despre melodia „POSE”, ele au spus: „Am crezut că va fi o idee bună să acceptăm provocări pe care alte trupe de fete nu le-a luat. E un concept pe care nu l-am avut în trecut, dar e o melodie pe care doar noi o putem cânta. Culoarea nu se va potrivi pentru alte trupe. Va fi complet diferit.”

Ultimele au cântat artistele din Brave Girls, care au trecut de posibilitatea de a fi eliminate. Ele au comentat: „Vreau să alerg înainte, nu înapoi. Ne dorim să ne distrăm pe scenă, de parcă suntem la o petrecere. Ne dorim să ridicăm audiența în picioare.” Brave Girls au pregătit o melodie de vară, „Whistle”, pentru a recăpăta titlul de reginele verii. Yeoreum din WJSN a lăudat alegerea: „E o piesă ce va urma succesul „Rollin”.”

După ce fiecare artistă a cântat, a fost anunțat câștigătorul final. WJSN și LOONA au fost anunțate candidatele pentru primul loc. Exy și-a exprimat singer gândurile: „Am văzut trofeul și îl vreau.” Haseul din LOONA e văzută cu aegyo, spunând „Vreau trofeul.”

Apoi, trupa WSJN a fost anunțată câștigătoare!

Exy a început să lăcrimeze imediat. Bona a spus: „Sunt surprinsă pentru că e un trofeu neașteptat. Vă mulțumesc.” Și Yeoreum a plâns: „Sunt recunoscătoare familiei, prietenilor și fanilor care au avut încredere în noi și ne-au așteptat.”

Felicitări trupei WJSN!

sursa: naver.osen

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s