Copii lui Sam Hammington au devenit mari fani ai trupei Stray Kids

Pe 9 iunie, Sam Hammington, o personalitate din televiziune, a fost invitat la emisiunea radio  „Kim Young Chul’s Power FM”.

În acestă zi, Sam Hammington a dezvăluit că familia lui va apărea în filmul cu super eroi„Wilbengers: Suspicious Camping Commotion”, creat chiar de el. Filmul pentru copii va avea premiera în Coreea pe 23 iunie, cu versiuni 3D ale lui William și Bentley Hammington , precum și tatăl lor Sam.

Sam a împărtășit câteva lucruri din realizarea filmului: „Am crezut că nu o să fie chair așa de rău să încerc. Dar copiii nu au putut interpreta vocea personajelor cum trebuie, iar eu am rămas cu vocea mea care să îl interpreteze pe tatăl copiilor. Actori profesionali de voce au jucat rolurile lui William și Bentley. Vocea personajelor a fost cea mai grea parte. Este foarte dificil să potrivești vocea cu mișcările gurii și efectele de fundal.”

La sfărșitul emisunii radio, Sam Hammington a ales o melodie de la BTS pentru următoarea piesă, spunând că William și Bentley sunt mari fani ai grupului: „Amândoi îl iubesc pe RM din BTS. Dar recent, am avut o vizită de la Bang Chan din Stray Kids și cred că au avut un timp minunat împreună cu el, deoarece au schimbat de la BTS la Stray Kids.” a spus în glumă Sam.

Sam a continuat: „Am aflat că Bang Chan este tot din Australia, la fel și Felix un alt membru al grupului. Zilele astea, copiii învață toate versurile melodiilor lor.”

Auzind aceasta, DJ Kim Young Chul a comentat: „Copiii probabil au simțit o oarecare familiaritate cu prietenii lor din Australia.” 

Puteți urmării întregul interviu mai jos:

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s