Seo Ye Ji și Park Byung Eun au un moment pasional în noul episod din “Eve”

Seo Ye Ji And Park Byung Eun Share A Passionate Moment Backstage In “Eve”

Jocul periculos de seducție al lui Seo Ye Ji și Park Byung Eun se va desfășura într-un ritm alert în următorul episod din K-Drama „Eve” de la tvN!

K-Drama „Eve” a avut premiera săptămâna trecută și se bucură deja de un rating excelent.

Scenariul este despre un proces de divorț al unui chaebol de 2 trilioane de woni (aproximativ 1,7 miliarde de dolari) care șochează întreaga țara. Fără ca publicul să știe, procesul este rezultatul unei scheme de răzbunare atent calculate de 13 ani. Seo Ye Ji joacă rolul Lee Ra El, femeia periculos de atrăgătoare aflată în centrul procesului de divorț a cărei adevărată identitate și stil de viață încep să iasă încet la lumină.

În episodul anterior din „Eve”, Kang Yoon Kyum (Park Byung Eun) și-a negat sentimentele de puternică atracție față de Lee Ra El, fiind în alertă în prezența ei. Cu toate acestea, după ce a văzut cum se rănește ea însăși, el a bănuit că aceasta ascunde ceva. Kang Yoon Kyum a confruntat-o pentru a-i afla secretul, dar Lee Ra El a declarat cu îndrăzneală: „Mă vrei. Nebunesc. Si eu la fel. Să nu ne gândim la nimic altceva și să mergem acolo unde ne conduc trupurile.”

Fotografii recent lansate din viitorul episod arată sărutul pasional al lui Kang Yoon Kyum și Lee Ra El. În această secvență, ei sunt în spatele scenei spectacolului de tango și fac contact vizual într-un spațiu necunoscut, în care nimeni altcineva nu este în preajmă. Atmosfera tensionată dintre ei îi face și pe spectatori să se simtă emoționați. În ultima poză, Kang Yoon Kyum își dezlănțuie dorința pentru Lee Ra El pentru prima dată în timp ce o ține și o sărută. 

Voi urmăriți povestea?

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s