Kang Tae Oh o ajută pe Park Eun Bin în prima ei zi de muncă în K-Drama “Extraordinary Attorney Woo”

Kang Tae Oh Comes To Park Eun Bin’s Rescue During An Awkward Moment On Her First Day At Work In “Extraordinary Attorney Woo”

K-Drama “Extraordinary Attorney Woo” a împărtășit imagini care reflectă chimia intrigantă dintre Park Eun Bin și Kang Tae Oh!

Drama va spune povestea lui Woo Young Woo (interpretată de Park Eun Bin), o tânără avocată cu sindrom Asperger care se alătură unei mari firme de avocatură. Datorită IQ-ului său ridicat de 164, memoriei impresionante și gândirii sale creative, geniala Woo Young Woo termină facultatea ca șefă de promoție la prestigioasa Universitate Națională din Seul, fiind prima atât pe facultate, cât și pentru facultatea de drept – dar ea încă se luptă când vine vorba de la interacțiunile sociale.

Noile fotografii amplifică anticiparea pentru premieră, oferind imagini ale interacțiunii adorabile dintre Woo Young Woo și Lee Joon Ho (Kang Tae Oh).

Fotografiile înfățișează prima zi a lui Woo Young Woo la firma de avocatură Hanbada. Acesta este primul ei pas în societate și nimic nu-i este familiar. Woo Young Woo ajunge la intrarea în Hanbada și îngheață în fața ușii rotative. Din fericire, popularul angajat al firmei de avocatură Lee Joon Ho apare în fața ei și îi dă o mână de ajutor. Woo Young Woo pare atât precaută, dar curioasă cu privire la noul ei coleg de muncă.

O altă poză sugerează că Woo Young Woo și Lee Joon Ho se vor apropia. Woo Young Woo citește cu atenție informațiile din mâinile ei, în timp ce Lee Joon Ho este alături de ea cu aceeași sinceritate și devotament. Fanii dramei pot aștepta cu nerăbdare să afle cum va crește Woo Young Woo și cum se va asocia cu Lee Joon Ho, care se va alătura călătoriei sale pline de provocări.

Serialul are premiera pe seezn și Netflix pe 29 iunie.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s