Son Seok Koo își expune fizicul impecabil pentru prima lui apariție de pe coperta unei reviste

Son Seok Koo The Roundup

Son Seok Koo impresionează publicul cu fotografiile sale realizate pentru Esquire Korea.

Son Seok Koo uimește în YSL pentru coperta revistei Esquire Korea din iulie 2022. Într-o serie de fotografii alb-negru, actorul și-a etalat latura sexy debordantă, tachinandu-și fanii cu abdomenul său perfect lucrat.

Son Seok Koo for Esquire Magazine

Son Seok Koo for Esquire Magazine

Pe lângă fotografiile publicate, actorul a vorbit despre proiectele sale din 2022 și despre reacția sa la K-drama și filmul său consecutiv, care au cucerit publicul – „My Liberation Notes” și „The Roundup”.

În timpul interviului, actorul a vorbit sincer despre faptul că pandemia globală l-a afectat în anumite privințe. Son Seok Koo a simțit că viața sa de actor a fost pusă în așteptare din cauza crizei de sănătate.

Pentru a ne aminti, K-drama lui pre-pandemică a fost serialul din 2019 „Be Melodramatic” și apoi el revenit pentru „D.P” de la Netflix alături de Jung Hae In și Goo Kyo Hwan. A urmat apoi  o apariție în thrillerul lui Jun Ji Hyun și Joo Ji Hoon, K-drama „Jirisan”.

Interesant este că Son Seok Koo și-a dovedit supremația în 2022 după ce a jucat în mai multe drame, ca să nu mai vorbim de proiecte de succes.

După cum am menționat, „My Liberation Notes” de la JTBC se numără printre cele mai discutate seriale ale anului, deoarece melodrama se încheie cu cele mai mari cote de audiență după ce a obținut 6,7 la sută rating.

Son Seok Koo for Esquire Magazine

În timp ce echipa sa  cu Kim Ji Won a dominat micul ecran, „The Roundup”, unde Son Seok Koo l-a interpretat pe personajul negativ, alături de Ma Dong Seok, a făcut istorie la box office-ul coreean după ce a depășit 10 milioane de spectatori. El a subliniat că popularitatea ambelor proiecte a fost ceva „dramatic”, fiind recunoscător că a devenit parte din „My Liberation Notes” și „The Roundup”: „Procesul prin care „My Liberation Notes” a  primit așa multă atenție acum a fost dramatic, dar personal, am fost norocos pentru că a dus la „The Roundup”. A fost foarte bine”, a spus el,

În plus, Son Seok Koo a menționat și modul în care colegul actorul Cha Tae Hyun l-a susținut pe parcursul filmărilor. El a spus că vedeta din „Police University” l-a „aclamat” la telefon, deoarece cele două proiecte ale sale au primit răspunsuri pozitive din partea telespectatorilor: „Sinergia de a face o dramă cu divertisment”, i-a spus Cha Tae Hyun la telefon.

Telespectatorii îl vor putea vedea pe Son Seok Koo în seriale și filme, deoarece actorul are o mulțime de proiecte viitoare. El este pregătit să-și reia rolul căpitanului Im Ji Sup în „D.P 2” și s-a întors recent din Filipine după ce a filmat viitoarea K-drama „Casino”.

Son Seok Koo for Esquire Magazine

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s