Na In Woo spune care este definiția sa pentru iubire și fericire + vorbește despre personajul său din “Jinxed At First”

Într-un interviu pentru revista Dazed Korea, Na In Woo a vorbit despre noua dramă în care joacă și despre filosofia sa de viață.

În prezent, actorul joacă rolul principal în serialul marca KBS 2TV, “Jinxed at First”, care spunea povestea unui bărbat sărac și ghinionist, pe nume Soo Kwang. Acesta într-una din zile se întâlnește cu o zeiță a norocului, Seul Bi (interpretată de Seohyun din Girls’ Generation), iar viață sa ia o altă turnură.

Na In Woo a dezvăluit că serialul este un pic mai vesel, decât webtoonul original, iar în ceea ce privește personajul său, acesta a împărtășit – „Soo Kwang are parte de lucruri cu adevărat neașteptate în fiecare zi, dar în loc să portretizez acest lucru cinic, am ales să le exprim într-un mod umoristic. Soo Kwang este un personaj cu o personalitate caldă și cu multe emoții, iar când trece prin greutăți, preferă umorul, în loc să se încrunte mereu.”

Na In Woo a vorbit și despre ce înseamnă iubirea și fericirea pentru acesta.

Actorul – „Sunt multe tipuri de iubire. Dragostea dintre membrii familiei, dragostea dintre prieteni, dragostea dintre iubiți… dar, în opinia mea, lucrul care constituie fundație pentru toate aceste tipuri de dragoste este respectul. Trebuie să respecți pe cineva pentru a putea să-l asculți, să-l înțelegi și să faci sacrificii când e necesar.”

Na In Woo a continuat – „Definiția mea pentru fericire este să trăiești fiind recunoscător. Cafeaua pe care o beau pe platoul de filmare, această conversație sinceră pe care o am cu cineva pe care l-am întâlnit pentru prima dată și tot personalul care face atmosfera confortabilă pe platoul de filmare. Nu există motiv pentru mine să nu fie recunoscător și nici motiv să nu fiu fericit.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s