Park Bo Young, Yeon Woo Jin, Jang Dong Yoon și Lee Jung Eun au confirmat participare la o nouă K-dramă emoționantă

Park Bo Young, Yeon Woo Jin, Jang Dong Yoon, And Lee Jung Eun Confirmed For New Heartwarming Drama

Regizorul Lee Jae Gyu, care a regizat serialul Netflix „All of Us Are Dead”, va reveni cu o dramă emoționantă intitulată „Daily Dose of Sunshine”!

Bazată pe webtoon-ul intitulat „Morning Comes to Psychiatric Wards Too” și a experiențelor din viața reală a unei asistente de psihiatrie, „Daily Dose of Sunshine” spune povestea asistentei Da Eun care întâlnește oameni cu inimile rănite la secția de psihiatrie.

Park Bo Young va juca rolul lui Jung Da Eun care trece de la medicina internă la neuropsihiatrie. Ca începătoare, este stângace în multe privințe, dar tratează pacienții cu sinceritate și se maturizează dovedind mult curaj.

Yeon Woo Jin va juca rolul lui Dong Go Yoon. Este un proctolog cu o personalitate ciudată care se trezește zâmbind când se uită la acțiunile pure ale lui Da Eun.

Jang Dong Yoon preia rolul lui Song Yoo Chan, un prieten apropiat al lui Da Eun care se ceartă mereu cu ea. Cu toate acestea, are o rană adâncă ascunsă în spatele personalității acesteia strălucitoare.

Lee Jung Eun, care a demonstrat o prezență de neegalat în serialul Netflix „Juvenile Justice” și în filmul „Parasite”, va juca rolul lui Song Hyo Shin, asistenta șefă care are mereu grijă de celelalte asistente din secția de psihiatrie care lucrează cu ea.

Vom reveni cu mai multe informații.

 

Sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s