[CCC] HYBE începe să șteargă urmele lui Kim Garam din LE SSERAFIM + izbucnesc și mai multe reacții

Articol: LE SSERAFIM – HYBE „Oprește pierderile”… începe să ștergă urmele lui Kim Garam

Sursa: Kyunghyang Sports

HYBE a început să ștergă urmele lui Kim Garam din LE SSERAFIM.

Începând cu data de 20 iulie, prezentările membrelor de pe site-ul oficial al grupului LE SSERAFIM au fost actualizate pentru a arăta că grupul este compus din „5 membre multinaționale: Sakura, Chaewon, Yunjin, Kazuha și Eunchae”. 

Unele profiluri de site prezintă acum grupul ca fiind format din cinci membre componente și Kim Garam ca membr[ „retrasă”. De asemenea, statutul de profil al lui Kim Garam a fost schimbat în „cântăreață” în loc de membra LE SSERAFIM.

Alte profiluri vor fi actualizate după ce se efectuează revizuiri, deoarece solicitările de modificare pentru aplicațiile unui profil de portal durează de obicei 5-7 zile.

[+1,323, -58] Ca fan Le Sserafim, am îndurat și am îndurat din nou, dar sincer să fiu, da, Kim Garam a greșit, dar HYBE are o problemă mai mare. Faptul că nici măcar nu s-au obosit să facă o verificare a antecedentelor înainte de a o debuta este dovada că nu merită titlul de agenție „Big 3” în țara noastră. Au avut noroc și au lovit daebak cu BTS și au explodat brusc ajungând în vârf, așa că ei cred că sunt într-adevăr o agenție de top, dar nu vă înșelați.. arată mari doar din exterior. Sper să învețe din acest scandal și să se transforme cu adevărat într-o agenție care merită titlul de „conglomerat”.
[+1,211, -15] Probabil crede că a avut ghinion de data aceasta și nu va arăta remușcări sau nu va reflecta asupra trecutului ei infracțional.
[+704, -10] Hărțuitoarea! Ar fi bine să renunți la gândurile de a urma o carieră de celebritate sau idol.. așa vei fi expusă și aruncată afară.. trecutul tău murdar va ieși mereu la lumină.
[+601, -5] O persoană violentă trebuie să știe încă de la o vârstă fragedă că bătăușii nu pot deveni niciodată persoane publice, iar părinții și profesorii ar trebui să îi educe pe copii astfel. De asemenea, ar trebui să li se interzică să apară la televizor pentru a evita atacurile secundare asupra victimelor.
[+591, -5] Acesta este un caz bun. Să dăm un exemplu din ea și să le arătăm copiilor care se joacă violent chiar acum. Hărțuitorilor trebuie să li se interzică pentru totdeauna să lucreze în industria divertismentului!
[+77, -0] Nimănui nu-i pasă cum îți trăiești viața… doar să știi că karma se va întoarce mereu la tine dublu. Cam așa este viața.
[+27, -0] O ieșire este o ieșire și toate, dar nu ar trebui HYBE să-și ceară scuze pentru amenințarea victimelor și agresarea victimelor de două ori cu negările lor?
[+25, -7] Ea este doar o hangiță modernă care și-a vândut fanilor non-talentele pe scenă pentru a câștiga câțiva dolari.. nimic mai mult, nimic mai puțin.
[+20, -0] Asigură-te că nu mergi la râul Han… asta e apa pe care o bem cu toții!
[+18, -0] Am cunoscut-o pe Kim Garam printr-o cunoștință înainte de scandalul ei.. ea a fost întotdeauna o bătăușă problematică, chiar și proprii ei prieteni au renunțat la ea..
[+15, -0] Hyolyn încă apare .. dă-o afară și ea din industrie!
[+6, -0] Asta ar fi trebuit să facă HYBE înainte de debut..

 

Sursa

Un gând despre „[CCC] HYBE începe să șteargă urmele lui Kim Garam din LE SSERAFIM + izbucnesc și mai multe reacții

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s