Rețetele favorite ale idolilor coreeni

Iată câteva rețete secrete pe care acești idoli le adoră!

Aveți și voi o rețetă secretă pe care doar voi o știți? Se pare că celebritățile noastre preferate au gustări de noapte favorite pe care le-au împărtășit și cu noi! Fie că iubim bucătăria coreeană sau este prima dată când o experimentăm, toate aceste preparate sunt ușor de realizat, iar publicul a aprobat că sunt delicioase. Astăzi, vom vedea cum se prepară câteva dintre rețetele idolilor coreeni!

Go Won din trupa LOONA

Aceasta este una dintre cele mai simple rețete de gătit. Tot ce aveți nevoie este să cumpărați ramen cu brânză și intestine iuți. Asta este tot!

Baekhyun din EXO

Un fan de-al lui Baekhyun a realizat acest fel de mâncare pentru Baekhyun, artistul cerându-i rețeta în persoană. Felul de mâncare se gătește ușor cu ouă, sare, tăieței, sos de soia, ulei de susan și zahăr.

Key din SHINee

Key a creat această băutură prin combinarea ceaiului negru și băutura alcoolică specific coreeană, soju.

Hwasa din trupa MAMAMOO

Dacă ați vizionat „I Live Alone”, probabil știți cum a devenit acest preparat popular. În primul rând fierbeți jjaphaghetti, apoi stropiți cu ulei și gălbenuș de ou, rezultând o porție de tăieței luxoasă. Această rețetă a devenit atât de populară, încât chiar Jjappaghetti a lansat propriul produs.

Dowoon din trupa DAY6

Iată alt preparat ușor de gătit! Un fan de-al lui Dowoon a realizat acest sendviș, care conține bacon, maioneză și brânză mozzarella într-un croissant.

Ryu Soo Young

Acest preparat arată foarte apetisant! Găluștele trebuie cumpărate separat, iar apoi prăjite. Le veți stropi apoi cu zahăr și scorțișoară și iată desertul!

Kim Ji Hoon

 

Dacă aveți nevoie vreodată de o rețetă rapidă încercați acest toast, care conține varză, șuncă, brânză, ouă, maioneză și ingredientul secret, lapte condensat.

Aceste rețete arată minunat! Voi ce rețetă ați încerca?

sursa: allkpop

 

 

2 gânduri despre „Rețetele favorite ale idolilor coreeni

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s