Jin din BTS va debuta ca actor? Fanii sunt intrigați de afirmațiile lui Kim Nam Gil

Vă așteptați la actorul Jin?

Pe 21 iulie, „COSMOPOLITAN Korea” a lansat un nou pictorial și un  interviu cu actorul Kim Nam Gil. Kim Nam Gil va fi prezentată în numărul viitor al revistei de modă din august.

În timpul interviului, Kim Nam Gil a vorbit despre porecla lui de „bătrân”. Fanii îl numesc „bătrân” pentru că, deși s-a născut în anii 80, este apropiat de actori care s-au născut în anii 70. El a comentat: „Am primit această poreclă în era digitală. Pot comunica mai bine cu actorii și actrițele mai în vârstă decât mine”. 

Apoi a menționat: „Am lucrat la proiecte cu oameni mai tineri, precum Jin din BTS, Eunwoo și Seohyun, dar nu am putut comunica bine cu ei”.

Kim Nam Gil a lucrat cu pentru „Island” și cu Seohyun pentru „Thief”. Cu toate acestea, până în prezent, este încă neconfirmat ce proiect a avut cu Jin.

Cum era de asptat, fanii ARMY au adus rapid acest lucru la cunoștința celor de pe rețelele sociale și în comunitățile online, fiind entuziasmați de posibilitatea ca Jin să debuteze ca actor: „Actorul Jin vine, în sfârșit?”, „Jin cu Kim Namgil? Aștept cu nerăbdare”, „HYBE, te rog spune ceva despre asta!” și multe altele.

 

Sursa

4 gânduri despre „Jin din BTS va debuta ca actor? Fanii sunt intrigați de afirmațiile lui Kim Nam Gil

  1. Alexescu Eugenia

    Și eu cred că ar fi un actor bun, chiar sunt curioasă acum. De fapt recunosc că pe toții băieții BTS aș vrea să îi văd jucând în filme.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s