Lee Jung Jae negociază cu americanii de la MARVEL

Ce rol de erou Marvel i s-ar potrivi lui Lee Jung Jae din „Squid Game„?

Pe 21 iulie, mai multe portaluri de știri au anunțat că o persoană din interior din industria de divertisment a vorbit despre potențiala distribuire a lui Lee Jung Jae pentru un rol în Marvel Cinematic Universe.

Existând puține detalii dezvăluite până în acest moment, se crede că actorul a avut discuții preliminare cu Studiourile Marvel.

Fanii Marvel tot au speculat despre  rolul  care i-ar putea fi oferit lui Lee Jung Jae. Potrivit fanilor, personajul cu cele mai mari șanse este „Mister Negative”, un super-răufăcător din seria „Spider Man”.

„Mister Negative” a fost inițial un gangster chinez și traficant de persoane, care se transformă în liderul bandei „Inner Demons” în încercarea de a prelua lumea interlopă criminală din New York.El a luptat nu numai cu Spider-Man, ci și cu Shang-Chi, unul din elementele suplimentare venite în susținerea argumentului că lui Lee Jung Jae i s-ar fi oferit acest rol.

Dacă Lee Jung Jae confirmă că va prelua rolul, el se va alătura Claudiei Kim, lui Park Seo Jun și Don Lee în lista de actori coreeni din MCU.

Sursa

 

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s