Hoshi din SEVENTEEN vorbește despre relația dintre membri, turneul mondial și multe altele

Hoshi Discusses The Special Relationship SEVENTEEN Has, His Approach To Upcoming World Tour, And More

Idolul a fost invitat să participe la un pictorial stilat organizat de revista Vogue Korea!

Luna trecută, trupa SEVENTEEN și-a început desfășurarea unui turneu mondial numit „BE THE SUN” organizând un concert care a durat două nopți la Gocheok Sky Dome din Seul. Acolo, Hoshi și-a dezvăluit corpul în ținute provocatoare.

În cadrul interviului care a urmat după realizarea ședinței foto pentru revista Vogue Korea, idolul a vorbit despre experiența respectivă spunând: „Încă de când am început promoțiile pentru cel de-al patrulea album de studio, normele impuse de virusul COVID19 au fost ridicate. Asta a însemnat faptul că oamenii din public au putut să cânte și să danseze împreună. Pentru că acela a fost primul concert de când nu ne-am mai văzut fanii în persoană, am simțit un impuls de a avea grijă să-mi arăt corpul.”

Mai apoi, a continuat: „A fost primul nostru concert offline după ce au trecut doi ani și patru luni de la începutul pandemiei. Astfel, odată ce am ajuns pe scenă, m-am gândit la trecut. Mă gândeam: „DA! Despre asta vorbesc!”. Să fiu sincer, în timpul pandemiei m-am gândit că trebuie neapărat să mă întâlnesc cu fanii noștri CARATS având o imagine mult mai matură. Până și atunci când mixtape-ul meu solo „Spider” a fost lansat în mijlocul pandemiei, doream să prezint o imagine mai bună și matură. După toate acestea, văzându-i pe fanii noștri în persoană, am plâns.”

Anul trecut, grupul SEVENTEEN a depășit ceea ce numesc fanii „Blestemul celor șapte ani”, deoarece toți cei 13 membrii și-au reînnoit contractele cu agenția PLEDIS Entertainment. Legat de subiect, Hoshi a spus: „Am fost atât de recunoscător și fericit când toți membrii și-au reînnoit contractele! Toți suntem pe aceeași undă, „Let’s be SEVENTEEN together” și am vorbit mult despre aceste detalii.”

El a explicat mai apoi: „A fost ciudat pentru mine să am o discuție atât de serioasă cu prietenii cu care cânt, dansez și lucrez cu plăcere. Totuși, în loc să evităm acest lucru, ne-am confruntat cu el și am avut o discuție ca să reușim să evoluăm. În același timp, mi-am reamintit de faptul că noi toți nu ne-am întâlnit întâmplător. Am dezvoltat sentimentul de a dori să ne facem bine unul celălalt.”

În industria k-pop, este normal ca mai mulți stagiari să se antreneze la câteva agenții înainte de a debuta. În cazul membrilor SEVENTEEN, toți s-au antrenat doar la PLEDIS Entertainment. Hoshi a spus pe un ton simpatic: „Asta mă face să-mi pun întrebarea: Oare în această viață, voi putea să mai am o astfel de relație cu cineva? Dar cel puțin, am 12 prieteni. Este o relație foarte prețioasă.”

SEVENTEEN a doborât un nou record cu cel de-al patrulea album „FACE THE SUN”, fiind vândut în peste 2 milioane de exemplare, devenind albumul din acest an cu cele mai multe vânzări în prima săptămână.

Având în vedere evoluția și creșterea constantă impresionantă a grupului, Hoshi a fost întrebat dacă se aștepta la un asemenea nivel de succes. El a răspuns: „Deși nu m-am așteptat, recunosc că am visat la asta. Dar cu siguranță încă visez și în prezent. Deși nu știu cât de sus vom ajunge, nu vreau să mă calmez! Vreau ca fanii CARATS să se bucure că sunt CARATS!”

Mai apoi a spus: „După ce am primit multă dragoste necondiționată, am ajuns să mă gândesc la ce pot face pentru fani. Am ajuns la concluzia că nu pot face nimic altceva decât să mă implic în munca mea și să strălucesc ca idol. Vreau să am grijă de mintea și corpul meu și să mă simt bine pe scenă.”

Există cântăreți care își pierd energia pe scenă din cauza efortului mare, dar pentru unii este invers, câștigând energie din acel efort, În cazul său, artistul a spus: „Câștig energie și o pierd simultan. Energia mea se încarcă până la 100 când aud strigătele fanilor, dar acel număr de 100 este depus în evoluția mea. De aceea, când concertele noastre se termină, sunt epuizat.”

El a continuat: „Vreau să le ofer tuturor fanilor CARATS dragoste egală. Nu vreau să acționez neglijent în cazul în care sunt obosit. Deși și fitness-ul e important, vreau să fac mai mult în această privință. Uneori, există cazuri în care muncești din greu, dar corpul tău pur și simplu nu are energie. Când mi se întâmplă asta, mă gândesc: Acesta e cel mai bun lucru pe care îl pot face? De aceea, după ce turneul nostru mondial a fost amânat din cauza pandemiei, am început să mă antrenez și să iau suplimente nutritive.”

 

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s