J-Hope din BTS apare ca invitat special la emisiunea lui IU și își împărtășește gândurile sincere referitoare la albumul său solo

În cel mai recent episod al emisiunii lui IU, „Palette”, J-Hope din BTS a apărut ca invitat special pentru discuta despre albumul său solo.

 J-Hope a dezvăluit că a decis să vină la emisiunea lui IU deoarece a simțit că acesta este un loc ce le dă voie artiștilor să vorbească liber și sincer despre ei și muzica lor. Artistul a recunoscut că îndrăgește și acea parte din emisiune în care IU cântă alături de invitații melodii atât din repertoriul ei, cât și al lor.

Pentru a începe emisiunea, IU a enumerat câteva asemănări dintre ea și J-Hope. IU a spus că amândurora le place ciocolata cu mentă și au același comportament când se îmbată, adică devin liniștiți. IU a subliniat că amândoi au început să lupte pentru visurile lor încă de la o vârstă fragedă, în cele din urmă reușind să facă tot ceea ce și-au propus. În timpul emisiunii, IU  întrebat: „J-Hope, de ce te-ai decis să devii cântăreț?”

Pentru a răspunde, J-Hope a explicat: „Nu știu, destinul? Cred că a fost destinul.” Acesta a elaborat: „În clasa a 5-a la un show de talente, am dansat și dansul meu a fost foarte apreciat  de prietenii mei. Acest lucru mi-a făcut inima să bată de emoție.” Idolul a mai spus că se simte ca și cum s-a născut pe scenă.

Apoi, J-Hope a împărtășit că era prea timid să spună cuiva că visul lui era să devină cântăreț, așa că l-a ținut ascuns. El a spus: „Obișnuiam să mă simt rușinat de visul meu. Dacă spui „vreau să devin un cântăreț”, atunci oamenii îți cer să cânți. Și puteam, doar că eram prea rușinos la vremea aceea să o fac. Deci la început mi-am ascuns visul de a deveni cântăreț.”

J-Hope a povestit și câteva dintre întâmplările din spatele albumului său, „Jack In the Box”. IU a întrebat de ce s-a decis să-și numească albumul așa, iar J-Hope a început să-i explice logica din spatele numelui, începând mai întâi să vorbească despre modul în care și-a ales numele de scenă. Acesta a spus: „Când am ales numele eram cu Bang Si Hyuk și RM, iar Bang Si Hyuk a venit cu numele  J-Hope. Acel nume m-a atins la fel ca destinul.” 

J-Hope a elaborat spunând că după ce și-a luat numele, el a început să adauge însemnătate acestuia. El a spus: „Speranța (hope tradusă în engleză) este ultimul lucru din Cutia Pandorei. Deci voi fi ultima speranță a grupului BTS, iar atunci când am decis să fiu artist solo, această ideea mi-a venit instant.”

Mai jos puteți viziona videoclipul integral!

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s