Ce procent deține HYBE pentru fiecare subfilială?

HYBE Corporation a devenit una dintre cele mai mari companii din industria de divertisment din Coreea de Sud, care în momentul de față are un capital pe piață de 7.17 trilioane de woni (5.5 miliarde de dolari). HYBE este casa celui mai popular grup k-pop, BTS.

Corporația a atins treptat un mare succes, astfel luând sub aria sa și alte companii mai mici. Acum, HYBE are 6 filiale sub coordonarea sa, cu diferite procentaje în ceea ce privește dreptul de proprietar.

Big Hit Music, sub care trupele BTS și TXT sunt, este 100% deținută de HYBE. ADOR, o filială recent formată, este de asemenea deținută 100% de HYBE și recent a format grupul de fete NewJeans.

Alte filiale includ  Pledis Entertainment, care a fost achiziționată de HYBE în 2020. Pledis Entertainment îi are ca artiști pe trupa de băieți Seventeen și grupul de fete Fromis_9,  astfel că aceasta este deținută în proporție de 85% de HYBE. Source Music este casa grupului novice de fete LE SSERAFIM și este 80% deținută de HYBE. KOZ Entertainment, sub care artistul Zico este, aparține 66.7% corporației, ea fiind achiziționată în 2020. Cel mai mic procentaj pe care HYBE îl deține la o companie este de 48%, aceasta fiind BELIFT LAB, care găzduiește grupul ENHYPEN.

Mulți internauți au fost foarte surprinși când au văzut procentajul afișat mai sus, iar unii chiar nu știau că agenția KOZ Entertainment este o filială a HYBE.

Iată ce au comentat internauții despre această situație:

1)  „Când a achiziționat HYBE agenția KOZ Entertainment?”

2)  „Wow, uitați-vă la procentele pe care le deține HYBE.”

3) „Nu știam că Zico este parte din HYBE.”

4)  „Cred că HYBE a achiziționat KOZ înainte ca Zico să meargă în armată.

5)  „Wow, HYBE deține o mare parte din Pledis și Source Music.”

Voi ce părere aveți?

sursa: allkpop

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s